Levinyt!
 

Talvinen Arctic Challenge on lauantaina 17.3.

13.03.2018

Voita itsesi, joka on pahin kilpailijasi.

Hyytävän arktinen Arctic Challenge Winter Edition, iskeytyy Levin talveen lauantaina 17.3. Kyseessä on talvinen versio huikean suosion saavuttaneesta esterata- ja juoksutapahtumasta , joka on valloittanut Levin jo kolme kertaa kesällä ja ensi kertaa vuosi sitten talvella.

– Jos luulit kesän kisassa kohdanneesi ja antaneesi jo kaiken, niin talvikisa muokkaa käsityksesi uudelleen, sillä nyt rämmitään lumessa oikeassa talvessa ja todella annetaan kaikki peliin. Arctic Challenge Winter Edition on kokemus, josta todellakin riittää muisteltavaa ja kerrottavaa.

Kisan voimakkaita arvoja ovat itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityöskentely sekä luonnon kunnioitus. Kyse on pari- tai joukkuekisasta, sekä ennen kaikkea itsensä ylittämisestä. Edelleenkään ei osallistujia laiteta paremmuusjärjestykseen ja kisassa ei ole ajanottoa. Jokainen kilpailee itsenäisesti tavoitteena oman radan läpi urakointi maaliin ja maaliviivan yli.

Rata on täynnä yllätyksiä maisemissa, jossa metrinen lumikerros laittaa haastekertoimen kohdilleen. Juoksuosuus koluaa rinteitä ylös ja alas noin 10 km verran. Reitin varrella on myös 10 tehtävää, haasteita, jotka koettelevat sekä fyysisiä että henkisiä voimavaroja. Järjestäjät takaavat, että osallistujat tulevat jälleen kastumaan lumesta ja hiestä, rämpimään, taistelemaan ja voittamaan itsensä. Myös kuuluisa kisapölli on jälleen matkassa, ja muita yllätyksiäkin on tulossa.

Ohjelma 17.3.

8.00–11.00 Ilmoittautuminen kisatoimistossa. Kisatoimisto auki lauantaina klo 08.00–20.00 Kisatoimistossa myös pukuhuoneet sekä suihkut.

12.00–14.00 Lähdöt 15 minuutin välein.

14.00–19.00 Jälkikylvyt paljuissa Levin torilla Pub Hölmölän edessä. Ranneke kylpytynnyreihin maksaa 9 € ja sen voit lunastaa kisatoimistosta. Rannekkeen hintaan sisältyy myös saunat Break Sokos Hotelilla, josta löytyy myös poreamme.

14.00–19.00 Hölmölässä on Arctic Challengen kisaajille buffet tarjolla – virallisella kisakuksalla 15 €.

21.00 Jatkot Arctic Challengen viralliset jatkot juhlitaan Hullu Poro Areenalla. Ennen klo 22.00 sisään tulleet pääsevät virallista kisakuksaa vilauttamalla eteismaksun hinnalla sisään. Klo 22.00 jälkeen normaali pääsymaksu. Hullu Poro Areenalla on Arctic Challengen kisaajille oma VIP baari, johon pääsy on vain kisakuksan kantajilla, lisäksi klo 22.00 virallisen kisavideon julkistus.

 

Lisätiedot

www.arcticchallenge.fi/winter

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas