Levinyt!
 

Pohjoiset miesäänet soivat kappelissa

08.03.2018

Himmetä ei muistot koskaan saa.

Käsivarren mieslaulajat on Muonion ja Enontekiön miehistä koostuva mieskuoro. Kuoroa johtaa ja säestää Marketta Tuikka.

– Olemme julkaisseet keväällä 2015 Lapin sodan päättymisen 70-vuotisjuhlakonsertin yhteydessä Kilpisjärvellä CD-levyn Himmetä ei muistot koskaan saa. Levy on taltioitu maaliskuussa 2015 Rovaniemellä Seppo Leinon studiossa ja se on mieskuoron ensimmäinen äänite, kertoo kuoron jäsen Matti Kinnula.

– Levy on kunnianosoitus sotiemme veteraaneille ja sodissa henkensä menettäneille. Laulut kertovat Suomesta ja suomalaisesta luonnosta. Isänmaallisuus ja itsenäisyyden arvostus ovat laulujen kantavana teemana. Myös luottamus Jumalaan ja sen merkitys kansakuntamme eri vaiheissa tulevat lauluissa vahvasti esille.

Mukana on perinteisiä mieskuorolauluja, lisäksi uudempaa tuotantoa edustavat mm. Jukka Kuoppamäen ja Lasse Heikkilän sanoittamat ja säveltämät laulut.

Marian kappelin konsertissa kuullaan pääasiassa levylle taltioituja kappaleita.

– Tervetuloa hiljentymään kuuntelemalla isänmaallista mieskuoromusiikkia.

Käsivarren mieslaulajat Levillä Marian kappelissa torstaina 15.3. klo 19.00. Konsertin yhteydessä on mahdollisuus ostaa CD-levyä 15 euron kappalehinnalla. Levyn tuotto menee lyhentämättömänä alueen veteraanijärjestöjen hyväksi. Konserttilipun hinta 10 euroa.

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas