Levinyt!
 

Aurora Parkissa elämyksiä sekä lapsille että aikuisille

01.03.2018

Luminen revontuli-teemapuisto

Tunturin länsipuolella Gondolitiellä sijaitseva Aurora Park on helppo löytää Levin G2-kisarinteen alapuolelta. Joulukuun lopussa avattu revontuli-teemainen, pyöreämuotoinen lumilinna nököttää seikkailupuiston kupeessa ja palvelee asiakkaita huhtikuun alkuun saakka. Lumilinnaa pyörittävät kolme kittiläläistä kaverusta, joiden Hylsy Productions on valokuvaukseen ja videointiin keskittyvä yritys.

– Idea lumilinnasta syntyi, kun mietimme lisäpalveluja yrityksellemme, ja pohdimme, mitä palveluja Leviltä puuttuu, kertoo Mikko Nilivaara.

Aurora_leffat

Yrittäjäkaverukset sekä suunnittelivat että rakensivat linnan yhdessä. Rakennusprojekti kesti kuukauden päivät ja rakennusainetta eli lunta tarvittiin noin 2 500–3 000 kuutiota. Linna valmistui joulukuun lopussa. Mikko Nilivaaran mukaan asiakkaita on käynyt mukavan tasaisesti ja kaikki ovat tuntuneet viihtyvän.

– Tällä kaudella on käynyt eniten ulkomaalaisia aikuisia. Viime vuonna puolestaan lapsiperheet olivat suurin kävijäryhmä.

Tapahtumia ja tilaisuuksia lapsille ja aikuisille

Aurora Parkissa on järjestetty kahtena vuotena Lasten uusivuosi -tapahtuma yhteistyössä Levi Ski Resortin ja kaivosyhtiö Agnico Eagle kanssa. Myös monet lasten syntymäpäivät on juhlittu Aurora Parkissa. Lumilinnan palvelutarjonta ei kuitenkaan ole suunnattu pelkästään lapsille. Aurora Parkiin voivat myös aikuiset tulla pitämään hauskaa. Nilivaara muistuttaa, että niin vapaa-ajan porukat kuin yrityksetkin ovat tervetulleita nauttimaan lumilinnan palveluista.

– Meillä voi järjestää ohjelmallisia iltoja kisaillen jääminigolfin ja radio-ohjattavien autojen parissa. Meillä voi myös kokoustaa lumiympäristössä.

Aurora Parkista löytyy 9 radan jääminigolf, trampoliini, jääliukumäki ja lasten moottorikelkka. Linnassa on myös elokuvateatteri, jossa esitetään upeita revontulivideoita. Sama näyttö toimii myös kosketusnäyttönä, johon voi itse maalata revontulia. Aurora Parkin jääbaarissa on A-oikeudet, tarjolla on väkevien alkoholien lisäksi mietoja alkoholijuomia sekä kuumaa kaakaota ja glögiä. Aurora Parkin kautta on myös mahdollista osallistua ammattivalokuvaajien kanssa muutaman tunnin mittaisille revontuliretkille.

Aurora Park Levi on avoinna päivittäin klo 11–18. Omalla autolla tulevat voivat parkkeerata viereiselle pysäköintialueelle. Perille pääsee kätevästi myös Skibussilla. 15 euroa maksava perhelippu oikeuttaa kahden aikuisen ja 2-3 lapsen sisäänpääsyyn. Yksittäinen lippu maksaa 5 euroa. Alle kolmevuotiaat lapset pääsevät linnaan ilmaiseksi.

Virpi Kallio

www.auroraparklevi.com

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas