Levinyt!
 

Lapille oma, tulevaa sijoitusrahastoa tukeva Kasvun Savotta -valmennus

01.03.2018

Kasvuhaluiset yritykset esiin.

Kasvun Savotta on Rovaniemen Kehitys Oy:n vetämä valmennusohjelma, joka toteutetaan yhdessä Lapin alueellisten kehittämisyhtiöiden kanssa. Mukaan ohjelmaan on lähtenyt kahdeksan kuntaa ja kaupunkia sekä kahdeksan elinkeinojen kehittämisyhtiötä eri puolilta Lappia, kuten Kittilä, Kolari ja Muonio. Kasvun Savotta -kiertue starttaa Kemistä 13. maaliskuuta.

Kasvun Savotan tavoitteena on löytää Lapista kaikki paikalliset startupit sekä jo alkuvaiheen ohittaneet yritykset, joilla on paitsi potentiaalia myös aitoa savottasisua saada aikaan konkreettista kasvuun tähtäävää toimintaa. Valmennus on yrityksille maksuton, sillä kustannuksista vastaavat kunnat, kaupungit, kehittämisyhtiöt sekä yhteistyökumppanit. 

– Lapissa potentiaalia on vaikka millä mitalla, mutta sitä ei ole systemaattisesti hyödynnetty ja tuettu. Nyt ”parkkaamme” esiin Lapin kasvuhaluisimmat yritykset ja henkilöt, joille valmennuksemme antaa riittävät tiedot, taidot ja konkreettiset tavoitteisiin ohjaavat työkalut, kertoo ohjelmajohtaja Marko Alamartimo Rovaniemen Kehitys Oy:stä.

Ei puhuta joutavia.

Kasvun Savotta käynnistyy Lappia kiertävällä tapahtumapäiväsarjalla Kemistä 13.3. päättyen Rovaniemelle 23.3. Kiertue käy kahdeksalla paikkakunnalla viikkojen 11–12 aikana. Jo kiertueen aikana nostetaan esille paikallisten yritysten kasvusuunnitelmat, tavoitteet ja valmennustarpeet.

– Savottaan osallistuville yrityksille ei jaeta joutavaa yleistietoa, vaan kaikki valmennukset on räätälöity mittatilauksesta kutakin yritystä varten. Tästä tulee ehkä koko Suomen konkreettisin valmennusohjelma kasvuyrityksille, joka ei myöskään maksa yrityksille sentin senttiä, Alamartimo vakuuttaa.

Kasvun Savotta liittyy kiinteästi Rovaniemelle tulossa olevaan Lapin ensimmäiseen sijoitusrahastoon. Savotan avulla rahastoon haravoidaan Lapin potentiaalisimpia yrityksiä, joille tarjotaan mahdollisuuksia päästä esittäytymään pääomasijoittajille.

Kasvun Savotta -kiertue.

13.3. Kemi (Digipolis Kemi) • 14.3. Ylitornio • 14.3. Pello• 15.3. Kittilä.

20.3. Kemijärvi• 21.3. Ivalo • 22.3. Sodankylä • 23.3. Rovaniemi.

Kasvun Savotassa mukana ovat Rovaniemen Kehitys Oy:n lisäksi Digipolis - Kemin Teknologiakylä, Ylitornion kunta, Pellon Kehitys Oy, Kolarin kunta, Kideve Elinkeinopalvelut Kittilästä, Enontekiön Kehitys Oy, Muonion kunta, Riverbank Oy Tervolasta, Sodankylän kunta, Elinkeinot & Kehitys Nordica Inarista, Keminmaan kunta, Kemijärven Kehitys Oy, Sallan kunta, Pelkosenniemen kunta ja Ranuan kunta.

Tämän vuoden Kasvun Savotta jatkuu 7.11. asti, jolloin valmennusohjelma huipentuu Rovaniemellä järjestettävään lopputapahtumaan.

 www.kasvunsavotta.fi

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas