Levinyt!
 

Kids Club tarjoaa monipuolista lastenhoitopalvelua Levillä

15.02.2018

Pelaamista ja puuhailua Ailun leikkimaailmassa

Kun kahden lapsen äiti Maria Pettersson asettui Leville perheineen reilu kaksi vuotta sitten, hän huomasi, että lastenhoitopalvelut olivat kiven alla. Vantaalla kuntosalin lapsiparkin vetäjänä kahdeksan vuotta toimineelle Petterssonille heräsi ajatus perustaa lastenhoitopalvelua tarjoava yritys. Idea konkretisoitui viime syksynä, kun Kids Club Levi aloitti toimintansa Levi Hotel Span tiloissa leikkimaailma Ailussa.

kidsclub_iglut

Ailun leikkialueella lapset voivat muu muassa sukeltaa pallomereen ja vaahtomuovialtaaseen, pelata pingistä ja PlayStationia sekä keilata. Ailun aukioloaikoina toimiva Kids Club ottaa hoitoon kerrallaan 5–8 lasta riippuen heidän iästään, myös vauvat ovat tervetulleita. Huomioitavaa on, että alle 2-vuotiaita voi olla hoidossa yksi kerrallaan.

Jenni Heinonen työskentelee Kids Clubilla ja iloitsee siitä, että lasten kanssa voi tehdä kaikkea hauskaa. Hän työskentelee sekä Ailussa että tekee yksityisiä lastenhoitokeikkoja. 11-kuukautinen vauva on tähän mennessä nuorin Heinosen hoitolaisista.

– Opettelimme kävelemistä, leikimme palloilla ja välillä vauva otti päiväunet. Isompien lasten kanssa on kiva puuhata ulkona, Jenni Heinonen kertoo työstään.

 Yksityistä lastenhoitoa saatavilla klo 9–03

Maria Pettersson kertoo yrityksen tarjoavan myös yksityistä lastenhoitoa esimerkiksi asiakkaan mökillä tai hotellihuoneessa. Hoitaja voi myös ulkoilla lasten kanssa tai mennä hampurilaiselle. Yksityinen lastenhoitaja on varattavissa joka päivä alkaen klo 9 ja päättyen viimeistään klo 3 yöllä. Pettersson toteaa, että yksityisiä lastenhoitopyyntöjä on tullut yllättävän paljon, ja ne saattavat tulla lyhyelläkin varoitusajalla. Kids Clubin työntekijät puhuvat englantia, mutta tarvittaessa Pettersson pyrkii hankkimaan vaikkapa ranskankieltä osaavan hoitajan.

– Lastenhoitopalvelu antaa vanhemmille aikaa mennä vaikkapa kahdestaan päivälliselle. Monilapsisessa perheessä hoitaja voi olla yhtenä päivänä isompien lasten kanssa ulkoilemassa ja toisena päivänä hän voi hoitaa perheen pienintä muiden osallistuessa esimerkiksi porosafarille, Maria Pettersson kertoo yksityisen lastenhoidon monipuolisuudesta.

Virpi Kallio

Hiihtolomaviikoilla Kids Club on auki tiistaista lauantaihin.

Tarkemmat kellonajat ja tarjoukset kannattaa tarkistaa Facebookista

www.facebook.com/kidsclublevi

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas