Levinyt!
 

Nelijalkaiselle perheenjäsenelle avautuu moni ovi Levillä

15.02.2018

Hyvin käyttäytyvät koirat toivotetaan tervetulleiksi ilahduttavan monessa Levin myymälässä ja anniskelupaikassa. Facebookin Leviläiset -sivuston kautta tehty epävirallinen kysely poiki mukavasti vinkkejä koiraperheille.

Kuten eräs kommentoija totesi: Levi on todellinen koiraparatiisi. Kylän koiraystävällisyys vaikutti aikoinaan suuresti muuttopäätökseeni.

 

Syömään ja juomaan

Vuonna 2012 voimaan tullut hygienia-asetus sallii lemmikkien tuonnin ravintoloiden asiakastiloihin. Elintarvikehuoneistot saavat itse määritellä hyväksyvätkö ne koira-asiakkaita. Levin baarit, pubit, ravintolat ja kahvilat ovat ilahduttavan koiraystävällisiä! Ainakin Public House Sohva, Pub Hölmölä, British Pub Old Mates, Cafe Bar Kota, Cafe Spiellan, Káfet Cafe & Bakery, SzeChuan Kitchen, Coffee House ja Cafe Soma avaavat ovensa koira-asiakkaille. Pannukakkutalon yläkertaan eli katutasoon voi myös mennä koiran kanssa.

Niin ikään ravintolat Jängällä, KingCrab House, Asia, Classic Pizza ja Sirkantähti toivottavat hyvin käyttäytyvät koirat tervetulleiksi. Useimmissa paikoissa henkilökunta huomioi ystävällisesti koira-asiakkaat tuomalla niille vesikupin.

koira_lily

 

Ostoksille.

Talvivarusteostoksille voi suunnata koiran kanssa Elan Ski Shop & Rental myymälään ja vuokraamoon, Team Sportiaan ja Stadiumiin. Koiran voi ottaa makutuomariksi myös vaateliikkeisiin, vaikkapa Articaan ja Shopporoon.

Ja kun on aika ostaa tuliaiset ja matkamuistot, koiran kanssa voi kipaista Zippi & Suhaukseen sekä Wood Jeweliin. Myös apteekista luvataan, että koiran kanssa voi piipahtaa lääkeostoksilla.

 

Muita elämyksiä.

Tonttulan elämyskylään ja Gondoli2000-hissiin voi mennä koiran kanssa, mikäli se sopii muille asiakkaille. Leviltä löytyy pitkät ja mainiot koiraladut, sekä tietysti lukemattomia koirille mieluisia patikointireittejä. Mikäli reippailu väsyttää ja haluttaa hieman oikaista reittiä, Skibussin kyytiin voi hypätä koiran kanssa. Kaikki Levin alueen laavut ja kodat ovat myös koiraystävällisiä.

Ja koska koirakin on lomalla ansainnut hemmotteluhetkensä, voi kuonon suunnata Kittilään, jossa koirahieronta Rentorekku tarjoaa rentouttavaa koirahierontaa. Samalla reissulla saa myös koiran karvat ojennukseen, sillä Rentorekussa saa myös trimmausta.

 

Majoittumaan.

Break Sokos Hotel Levin vastaanotosta kerrotaan, että hotellilla on kokonainen kerros lemmikkihuoneita. Kerroksen 17:stä huoneesta voi valita standard huoneen, saunallisen superior huoneen tai hulppean sviitin.

koira eväät

Muita majoitusvaihtoehtoja koiran kanssa matkustavalle ovat ainakin Levi Hotel Spa, Lapland Hotel Sirkantähti, Hullu Poro, Levi Suites Levi Gold, Hotelli K5 Levi, Hotelli Panorama, Levin Alppitalot, Lomatähdet, Levikaira Apartments ja Levilehto Apartments.

Levin Matkailun kautta on varattavissa huoneistoja ja mökkejä, joihin saa tuoda lemmikin. Useat hotellit tarjoavat koiravieraille vesi- ja ruokakupit, herkut ja jopa pyyhkeen.

Virpi Kallio

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas