Levinyt!
 

Best Western Levi laajensi ja sai runsaasti lisää huoneistoja

13.01.2015

Yli 500 vuodepaikkaa.
Torikujalle muuttanut Best Western Levi sai rutkasti lisätilaa syyskuun alussa, kun se laajensi liiketoimintansa aikaisemmin Holiday Club Levinä toimineeseen huoneistohotelliin. Huoneistoja tuli lisää 37 ja samalla hotellin vastaanotto siirtyi Levi Goldin tiloihin Torikuja kolmeen. Muut yrityksen hotellit ovat keskustassa sijaitseva Unna & Mánnu sekä Koillisrinteen Levin Klubi.
- Meillä on nyt valikoimissa 101 huoneistoa ja yli 500 vuodepaikkaa. Uusien tilojen myötä voimme tarjota asiakkaille myös pienempiä lomahuoneistoja. Kaikissa on oma sauna, keittiö tai pienkeittiö sekä langaton internet. Uusiin tiloihin teimme asumismukavuutta lisääviä päivityksiä, uusimme pintoja sekä sisustusta, sanoo Best Western Levin yrittäjä Johanna Erkkilä.
- Pienimmät huoneistot ovat kahdelle henkilölle, suurimmat taas yli 300 neliön edustustiloja, joihin sopii majoittumaan jopa 15 henkilöä. Keskustan huoneistot ovat ykköspaikalla rinteen alla, Koillisrinteellä taas pääsee rauhallisempaan ympäristöön.
Best Western on maailman laajin hotelliketju, jonka kaikissa hotelleissa on yksityinen yrittäjä. Levillä myynnissä ja vastaanotossa työskentelee Johannan lisäksi sesonkeina kolme muuta, yritys työllistää noin 20 henkilöä, kun kaikki kerroshoitajatkin ovat työn touhussa.

Best Western Erkkila

Johanna Erkkilä.

 

Talvi vilkkaasti käyntiin.
Vuonna 2011 Best Western -yrittäjäksi alkanut Johanna tuli Pyhätunturilta. Hän on kotoisin Oulusta ja kasvanut alalle hotelliyrittäjäperheessä. Best Western Levi -markkinointinimen alla toimivan Johannan yrityksen nimi on Snow White Holidays Levi Oy.
- Ajatuksenamme on olla täydellinen lähtöpiste onnistuneelle Lapin lomalle kaikkine aktiviteetteineen. Markkinoinnissa panostetaan ulkomaille, sillä näen, että kasvu tulee sieltä. Levin saavutettavuus Euroopasta käsin on hyvä, ja esimerkiksi ulkomaalaiset maastohiihtäjät ovat kehuneet Levin olosuhteita.
- Markkinointiin panostetaan sesonkien ulkopuolella, mutta kiireisinä aikoina voimavarat kohdistetaan sisällä olevien asiakkaiden viihtyvyyteen ja heidän huolehtimiseen. Kiinnostus asiakkaasta ja läsnäolo sekä palautteeseen reagoiminen ovat tärkeitä asioita, jotka saavat asiakkaat tulemaan uudestaan.
- Talvi on lähtenyt todella hyvin, marraskuu oli meille ennätyksellisen hyvä, ja myös hiihtolomaviikoille kauppa on käynyt vilkkaasti. Joulukuu näyttää myös hyvältä, ja onhan näihin upeisiin olosuhteisiin mukava tulla joulunviettoon. Venäläisten määrä on tällä kaudella vielä hieman kysymysmerkki, varauksia tehdään paljon myös aivan viime tipassa.
Hotellimme asiakaskunta koostuu pääosin ulkomaalaisista, aikaisemmin heitä oli noin 85 % asiakkaista, mutta uusi toimipiste nosti ainakin aluksi suomalaisten osuutta viitisentoista prosenttia. Brittimatkailijoiden nousu takaisin hyvälle tasolle on mukava asia.
(Timo Koivisto)

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas