Levinyt!
 

Räsä Spring Camp on junnujen sekä perheiden alppikauden huippupäätös

18.01.2018

Levillä tavataan 16.4.–20.4.

Joka vuosi Levi Ski Club järjestää upean kauden päätösleirin 7–16-vuotiaille alppihiihtoseuroissa harjoitteleville nuorille Levin keväisissä maisemissa. Pääpointtina on, tietysti, että kausi päätetään hauskasti ja ennen kaikkea tyylillä.

Tänä keväänä Levillä junnuja hemmotellaan, sillä leirin valmentajat ovat varsin siistiä sakkia eli urheilevat vauhtiveikot Suomen alppihuipulta Joonas Räsänen, Jens Henttinen ja Andreas Romar. Ja yhä paranee, sillä valmennuspuolella ovat mukana myös St. Olafin yliopiston, Minnesota USA, alppilajien päävalmentaja Mary Rachel Hostetter sekä Levi Ski Clubin päävalmentaja Mika Kemppinen.

Leiriviikolla tapahtuu monenlaista, niin nuorille kuin vanhemmillekin on ohjelmaa, alustavasti ainakin seuraavanlaista on tiedossa. Viikko alkaa maanantaina ja 16.4. on leirin aloitus klo 15 Sirkan koululla.

Tiistaina 17.4. pidetään kaksi rinnetreeniä, lisäksi keilataan ja vanhemmille on oma iltaohjelma. Keskiviikkona 18.4. on vuorossa yksi rinnetreeni, leiriolympialaiset, illallinen Tuikussa sekä yhteislasku Tuikusta Zero Pointille.

Torstaina 19.4. pidetään kaksi rinnetreeniä, lotrataan kylpylässä ja illallinen. Perjantaina 20.4. pidetään hauskaa eli mukavaa yhdessä oloa, leffa ja lounas Panoramassa, leiridiplomien jako sekä leirin päätös.

Osallistumishinnat on porrastettu sen mukaan, milloin ilmoittautuu. Hinta sisältää valmennuksen, hissilipun, 2 ruokailua/pv sekä oheisohjelmat.

Ilmoittautuminen 15.2. mennessä, 250 €.

Ilmoittautuminen 15.3. mennessä, 280 €.

Ilmoittautuminen 5.4. mennessä, 300 €.

Ilmoittautumislinkki löytyy netistä:

https://www.leviskiclub.fi/kilpailut-ja-leirit/rasa-spring-camp/

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas