Levinyt!
 

Boutique SatuMaria avautui Leville

20.12.2017

Levin toinen liike avautui myötätuulessa.

Elettiin 2000-luvun alkua, jolloin yrittäjä Satu Lehtinen piti muutaman vuoden naisten vaateliikettä Levillä. Valikoimissa hänellä oli jo silloin laadukkaita kotimaisia ja skandinaavisia tuotteita, materiaalit olivat aitoa nahkaa, pellavaa, villaa, ja mallit uniikkeja.

ButikSatu
– Oli kuitenkin lähdettävä pois Leviltä, sillä 2006 käynnistyi vieressä iso työmaa, kun Levin Torin kokonaisuutta alettiin rakentaa. Huomasin olevani liikkeineni jumalattoman suuren työmaamontun äärellä eikä siten ollut järkeä jäädä, olisin vain hukkunut työmaan jalkoihin eikä ketään olisi kiinnostanut tulla kaupoille melun ja kuran keskelle, joten päätin palata kotikaupunkiini Tampereelle.
Tänä syksynä Satu antoi periksi jo pitkään kyteneelle haaveelle palata Leville yrittäjäksi.
– Tämä alku sujui ihan ihmeellisesti, sillä olin ajatellut varovaisesti vain tiedustella mahdollista liiketilaa täältä. Mutta sitten kuulin ja näin tämän entisen Vonnesin tilan olevan vapaana, ja se oli menoa. Kahdessa viikossa pantiin liike pystyyn, löytyi liikekalusteita ja sain myytävät tuotteet perille siten, että 1. joulukuuta avasin Boutique SatuMaria Levin, kertoo Lehtinen.

Tuleva talvikausi ratkaisee.

Sadulla on Tampereella ollut ensimmäinen oma Boutique SatuMaria jo kymmenkunta vuotta ja se jatkaa siellä edelleen, kun jalansija on saatu.
– Levin liikkeen avasin ja ensin katsotaan tämä talvikausi, miten täällä kauppa menestyy, ja onko asiakkaita. Sitten ratkaisen, jäisikö tämä myös pysyvästi. Leville paluu oli kuitenkin helppoa, sillä täällä on paljon tuttuja ja minulla on jo tietty käsitys ja tuntemus Levistä. Ihan ummikkona ei ole tarvinnut tulla, se helpottaa huomattavasti elämää.
Boutique SatuMaria palvelee Levillä joka päivä klo 10–19, Keskuskuja 5.

Butikulko

Laatu, design, tyylikkyys.

Boutique SatuMarian tarjonta tiivistetysti on laatua, skandinaavista sekä suomalaista suunnittelua kansainvälisin maustein, asuja ja asusteita aikuiselle naiselle arkeen sekä juhlaan. Puhtaan luonnon materiaalit, hieman luksusta after skista yöhön. Liikkeestä löytyy myös koruja, laukkuja, kenkiä ja sisustustavaraa.
Mainitsemisen arvoisia brändejä ja mielenkiintoisia tuotteita ovat muun muassa Viona Blun kalannahkaiset laukut ja rannekorut, Believe by Tuula Rossi – erikoistikattua kevyttä toppaa, Oui, GOF, Gustav, kanadalainen Joseph Ribkoff. Woden valmistaa tanskalaisia naisten tennareita, joissa on ergonominen sisäpohja korkkia ja päällys esimerkiksi kiiltonahkaa tai kalannahkaa, joka on otettu talteen islantilaisilta kalatehtailta, muuten nahat menisivät jätteisiin. Koruja, joissa on asennetta eli Rock by Sweden, mallistossa löytyy vaihtoehtoja niin miehelle kuin naisillekin, kivinä Swarovskin kristalleja useita malleja, materiaalina myös terästä ja nahkaa, ja lisäksi on kenialaisia Kazurin koruja.
– Hinnat meillä ovat samat niin Tampereella kuin Levilläkin. Lisäksi tuomme myös tuotteita itse maahan, joten hintataso pysyy kohtuullisena ilman useita välikäsiä, sanoo Satu Lehtinen.

Jaspis Toivonen

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas