Levinyt!
 

Konsertti Jääkiteitä ja lämpöistä joulua

17.12.2017

Lappi, joulu ja lumi, parhaat joulun ainekset.

Jouluna 2016 ensi kertaa Lapissa konsertoinut  oululaislähtöinen laulaja Tanja Vähäsarja on rakastunut Lapin tunnelmaan ja nyt hän haluaa uudelleen jakaa lämpöä ja joulun taikaa tunnelmallisilla Meidän Joulu -konserteilla. Konserteissa kuullaan myös livenä Tanjan uusi jouluinen laulu, Jääkiteet.

Tanja Vähäsarja

Tanja Vähäsarja on itse sanoittanut ja säveltänyt kappaleen, joka on moderni sekä silti niin tuttu. Muun muassa The Voice of Finlandista tuttu laulaja on tehnyt yhteistyötä Warner Music levy-yhtiön kanssa, nykyisin hän tekee musiikkia itselleen ja muille.

– Omat kokemukset ja elämänjano on mun tärkein biisien lähde. Olen jouluihmisiä, ja kun muistelen omia lapsuuden jouluja, niin ne parhaimmat muistot on saatu Jääkiteet -biisiin. Musiikki antaa mahtavia hetkiä ja muistoja, joihin voi palata aina uudestaan, Tanja sanoo.

– Joulukiertueellani on aika hengähtää, pysähtyä ja päästä maistelemaan lapsuuden jouluja. Muistan ensimmäisen jouluisen esiintymiseni mummuni vanhainkodilla 8-vuotiaana. Esitin tuolloin minulle tärkeimmän ja rakkaimman joululauluni Tule joulu kultainen.

Jääkiteet -kappaletta voi kuunnella Spotifysta, Youtubesta ja muista julkisista striimaus- palveluista, se on myös myynnissä musiikkiverkkokaupoissa, kuten iTunesissa.

Meidän joulu -joulukonserttikiertueen ohjelmistossa kuullaan myös perinteisiä joululauluja. Tanjaa säestävät pianisti Joni Syväniemi ja kitaristi Joonas Syväniemi. Liput ovelta käteisellä, Aikuiset 10 €, Lapset (alle 16v) 5 €.

 

Meidän Joulu -konsertit

Tiistai 19.12. klo 19 Levi, Marian Kappeli.

Perjantai 22.12. klo 19 Rovaniemi, Korkalovaaran Kappeli.

Tiistai 26.12. klo 20 Äkäslompolo, Pyhän Laurin Kappeli.

Keskiviikko 27.12. klo 19 Rovaniemi, Ounasrinteen Kappeli.

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas