Levinyt!
 

Ryan hurmasi Helsingissä ja Lapissa

30.11.2017

Kiinalainen somejuttu

Kiinalainen elokuvanäyttelijä, tv-tähti, tanssija, fitnessmalli ja valmentaja, sitä kaikkea muun muassa on positiivinen Ryan Zhu, 33, joka asui ja eli 30 vuorokautta Helsinki-Vantaan lentoasemalla varta vasten hänelle tehdyssä pienessä mökissä.

10. lokakuuta käynnistyneellä testillä Finavia halusi todistaa Helsinki-Vantaan olevan maailman paras lentoasema ja sujuvin solmukohta Aasian ja Euroopan välillä. Katja Siberg, Finavian markkinointi- ja viestintäjohtaja, sanoo Helsingin olevan edelläkävijä, mitä tulee kiinalaisten lentoasiakkaiden palveluihin kentällä.

RyanZhu

– Koko lentoaseman henkilökunta odotti innolla Ryan Zhun saapumista. Haluamme tarjota hänelle unohtumattoman elämyksen. Hän oppii kuukauden aikana tuntemaan lentoaseman läpikotaisin ja hänen antamansa palaute on erittäin arvokasta palveluiden kehittämisen kannalta. Haluamme, että hän on meillä kuin kotonaan, jatkaa Siberg.

– Fokuksemme on erityisesti Aasiassa ja olemme edelläkävijöitä kiinalaisten matkustajien palvelemisessa. Helsinki-Vantaan lentoasema on tällä hetkellä Pohjois-Euroopan johtava vaihtokenttä Aasian-liikenteessä ja se tarjoaa tutkitusti monipuolisimmat lentoyhteydet ympäri maailmaa.

 

Ansaittu Levin ja Lapin loma

Ryan Zhu tutustui Helsingissä terminaalin eri yritysten työntekijöihin ja osallistui päivittäin erilaisiin tehtäviin, mitä kentällä vain voi tehdä.

– Tunsin olevani kuin yksi jäsen isossa lentoterminaalin perheessä, olimme enemmän kuin vain ystäviä, ja minut otettiin todella hyvin joukkoon mukaan. Viihdyin kentällä, ja ainoa asia, jota oikeasti siellä kaipasin, oli aito kiinalainen ruoka, erityisesti riisiä ja damplingseja oli ikävä.

Kuukauden mittaisen urakan päätteeksi Ryan palkittiin Lapin matkalla, joka oli ollut hänen pitkäaikainen toiveensa. Hän halusi ehdottomasti nähdä enemmän Suomea ja lunta, siksi Lappiin. House of Lapland ja Levin Matkailu isännöivät Ryanin pohjoisen reissua, joka suuntautui Rovaniemen kautta Leville 8.–12.11.

Lappiin Ryanin mukana matkustivat hänen vanhempansa Lisheng Zhu ja Huaxiu Zheng sekä joogaopettajansa Lili Scloss. Seurue yöpyi Levin igluilla, saunoi Taivaanvalkeissa ja teki monia tyypillisesti suomalaisia asioita, kuten kokeili maastohiihtoa, saunoi ja kävi pilkillä. Luonnollisesti ohjelmaan kuului myös alppihiihdon maailmancup.

– Parasta ja hienointa on kuitenkin ollut huskykoirilla ajelu lumisella järvellä Levi Huskyparkin koirilla. Se oli niin kaunis paikka, järven jää ja metsä ja koirat aivan mahtavia, hehkutti Ryan.

Urheilullinen Ryan haaveili myös alppihiihtokisasta, sillä laskettelua hän on harrastanut yli 10 vuotta. Mutta totesi sitten, että treenata pitää vielä paljon, jos joskus haluaisi päästä palkintokorokkeelle.

Jaspis Toivonen

 

#LIFEINHEL on kansainväliselle yleisölle samalla kunnon Suomi-annos. Suomi on tällä hetkellä kiehtova matkakohde ja saavuttanut viime aikoina mainetta ympäri maailmaa. Esimerkkejä tästä ovat mm. 3. sija National Geographicin "Best of the World" -listalla ja sijoittuminen Lonely Planetin "Best in Travel 2017" -listalle.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas