Levinyt!
 

Lähin rengaskauppa on Levillä

08.11.2017

Omista lähtökohdista alkuun.

Jäikö autoosi talvirenkaat laittamatta alle, tarvitseeko mönkijä tai pyöräkone uutta alle? Enää ei tarvitse mennä merta edemmäksi kalaan, kun homman saa hoidettua näppärästi myös Levin Logistic Center Oy:n rengashallilla.

vianorhalli

Levin Logistic Center Oy on neljän paikallisen koneyrittäjän yhteinen yritys Varastotie 1:ssä Levin teollisuusalueella. Iso halli huoltotiloineen ja varastoineen rakennettiin, kun kukin osakas tarvitsi koneelleen varasto- ja huoltotilaa. Nyt samasta pihasta urakoihin starttaavat Lumibois Oy, Sirkan Maansiirtopalvelu Ky, Levin Velmut Ky ja Metsä-Mäkitalo Oy.

– Huomattiin itsekin, että omien autojen lisäksi koneisiin tarvitaan monenlaisia renkaita ja aina niitä piti tilata ja haalia muualta. Levillä ja lähiseudulla tarvitaan jo monia erilaisia palveluita ja kysyntä tuntuu vain kasvavan eri aloilla, kertoo Kai Jussila.

Muutama vuosi sitten otettiin myyntiin Woikosken kaasutuotteet, joita myydään niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Lisäksi myynnissä ovat hitsausvälineet ja -tarvikkeet. Palvelu vain paranee nyt, kun Nokian ja GT-Radialin renkaat saatiin mukaan.

Rengas- ja kaasupuolella Levi Logistic Center palvelee arkisin klo 8–16. Rengasasioissa kannattaa myös varata aika etukäteen, mikäli tarvitaan asennus.

Vianoria kiinnosti Levi.

Vianor Rovaniemen päällikkö Sampo Kirjarinta sanoo, että oli kyllä jo tiedostettukin, ettei Levin kokoisessa paikassa ollut vielä saatavilla Vianorin palveluita.

– Yhteistyö lähti täällä heti reippaaseen vauhtiin, kun löytyi paikallinen ja hyvämaineinen yritys, jolla oli valmiudet rengaskauppaan ja asennukseen sopivat tilat sekä tekijät. Meillä on hyvät tuotteet ja haluamme näkyä paikkakunnalla.

Vianor Oy on renkaiden vähittäiskauppaan erikoistunut yritysketju, jossa useimmat yrittäjät toimivat Vianorin partnereina. Vianor löytyy Lapista jo pääkallonpaikan Rovaniemen lisäksi Kemijärveltä, Sinetästä, Sodankylästä, Ivalosta, Muoniosta ja pohjoisin toimipaikka on Utsjoen Nuorgam. Viimeisin linkki on nyt Levi.

Kirjarinta lisää vielä, että Vianor sopii ja täydentää sopivasti konemiesyrittäjien liiketoimia, suurimmat ruuhkat rengaspuolella osuvat sopivasti aikaan, jolloin ei vielä ole ruuhkaa esimerkiksi lumitöissä. Nyt pystytään toimittamaan kaikenlaiset renkaat autoihin, mönkijöihin ja raskaalle kalustolle.

www.llcoy.fi

 

Jaspis Toivonen

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas