Levinyt!
 

Hotelli Kittilä on taas iskussa

08.11.2017

Piristystä kirkonkylälle.

Kittilän kirkonkylä sai kaivatun piristysruiskeen, kun Hotelli Kittilän ovet jälleen aukenivat 21. lokakuuta. Koko kylän palvelut paranivat kerralla, kun hotelli saatiin taas käyntiin ja ravintola palasi kahviloineen ihmisten iloksi. Lisäksi hotellin yhteyteen laajeni Aslakin liike nyt toisella kuntosalillaan. Kunnan elinkeinopuolella ollaan asiasta myös mielissään

Hotelli_sali

Levi Rally Centerin yrittäjä Jani Ylipahkala ja puoliso Tiina Härkönen tarttuivat reippaasti hotelliyrityksen sarviin. Hotelli sopii Ylipahkalan autourheiluun keskittyviin ohjelmiin hyvin, sillä aika ajoin on jo Levillä pulaa hotellimajoituksesta. 37 hotellihuonetta helpottavat kummasti omien ryhmien majoittumista ja muiden Kittilässä matkaavien elämää. Lentokenttä on vieressä ja kelkkareitillekin pääsee talon pihasta. Hotellin johtajana aloitti syyskuun alussa Saana Veltheim, keittiöpuolta vetää Joonas Rautio ja ravintolapäällikkönä toimii Mirja Milli Visuri.

Hotelli_Jani

– Tämä on ollut hauska hanke, sillä tällä talolla on pitkä ja mielenkiintoinen historia takanaan. Tästä on kiva jatkaa, kun alkuun on päästy. Kävin ensin Kidevessä Katariina Palolan pakeilla ja kysäisin, että mikä olisi pössis, jos hotelli avattaisiin, vihreää valoa näytettiin ja byrokratian koukerot ovat edenneet sujuvasti. Nopeasti ollaan siitä hetkestä edetty, täysi remontti on talossa tehty, ja nyt ollaan valmiina palvelemaan niin paikallisia kuin muualta tulevia matkailijoitakin, sanoo Jani.

Hotelli Kittilän ravintola ja Sport Bar & Cafe ovat avoinna joka päivä. Aamiainen tarjoillaan klo 7–9 ja sitä myydään hotellin asiakkaiden ohella myös muille. Lounaspöytä on arkisin klo 11–14, netistä voi tarkistaa jo ennakkoon lounaslistan. Pikkujoulukauteen otetaan jo varauksia myös.

Hotelli_Saana

– Panostamme lähiruokaan, esimerkiksi Tepaston tyrniä, hirvenlihaa, poroa ja paikallisia marjoja käytettiin avajaisten kutsuvierastilaisuudessa, kertoo Joonas Rautio.

Kuntoa, kauneutta, hyvää oloa.

Hotelli Kittilässä oli aikanaan pieni uima-allas, joka on nyt pantu kiinni ja tilalle on asettunut omavalmentaja-yrittäjä Juuso Laitisen kuntosali Aslakin Liike.

Kuntosalin palveluihin kuuluu lisäksi suolahuone ja treenin jälkeen palautumiseen on tarjolla Amandan® kylmähoitosuihku. Juuso Laitinen antaa saliohjausta ja vetää monenlaisia liikuntatreenejä ympäri vuoden. Palveluista kannattaa kysyä lisää hotelin vastaanotosta, myös omatoiminen salin käyttö on hotellivieraalle mahdollista.

Kuntosalin naapuriin on avautunut hierontaa ja kosmetologisia hoitoja antava Laura Kaukorannan yritys Aurora Day Spa, josta saa esimerkiksi kasvohoitoja ja kuumakivihoitoa.

Jaspis Toivonen

 

www.hotellikittila.fi

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas