Levinyt!
 

Whopperit saapuivat Leville

05.10.2017

Hampurilaisravintola sopii uudistuvan Levi Hotel Span linjaan.

Suomen pohjoisin ja järjestyksessä 34. BURGER KING® -ravintola avattiin Levi Hotel Span kylpylässä 21.9. Maailmanlaajuisesti tunnetun hampurilaisravintolan avautuminen istuu luontevasti osaksi Levi Hotel Span kehitystä.

burgerking ulko

– Levi Hotel Spa on monipuolinen lomakohde, jossa on erilaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita aina kylpylästä uusittuun Ailu Family Fun -leikkimaailmaan. Burger King sopii kuin nenä päähän monipuoliseen keskukseemme, joka toimii ympärivuotisesti, sanoo Levi Hotel Span toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

Levin Burger King on sisustukseltaan uusinta uutta Premium-luokkaa, joita on ennestään Suomessa ainoastaan yksi, Espoon Iso Omenassa. Myös burgeryrityksen puolella iloitaan pohjoiseen pääsystä.

– Olemme todella innoissamme laajentumisesta Leville, jossa uskomme liekillä grillattujen ja käsintehtyjen burgereidemme maistuvan vaativimmillekin kotimaisille sekä ulkomaalaisille matkailijoille, hehkuttaa BURGER KING® Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.

1957 lähtien whopperit ovat valloittaneet maailmaa.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, whoppereista. Jokainen burgeri valmistetaan ja kootaan tilauksesta asiakkaan odottaessa. Kaikki ainekset ovat tuoreita ja esimerkiksi käytettävät tomaattisiivut viipaloidaan 4 tunnin välein. Asiakas voi tuunata mieleisensä whopperin, jonka pihvit ovat liekillä grillattua suolatonta ja maustamatonta tuoretta nautaa. Sämpylät leivotaan omalla reseptillä, ja valikoimissa ovat myös gluteenittomat tuotteet. Hampurilaisten lisäksi valikoimiin kuuluvat erilaiset ateriat, salaatit ja jälkiruoat. Ajan henkeäkin seurataan ja tuotekehityksessä ovat jo bataattiranskalaiset, nekin saataneen listoille vielä.

Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. Burger King -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa. Lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

burgerking_pub

– Tästä Levin ravintolasta tuli tosi hyvä. Rakennustyöt aloitettiin toukokuussa ja kaikki eteni hienosti aikataulussa. Premium-sisustukseen kuuluvat myös pöydissä olevat USB-latauspistokkeet, jotka ovat varmasti mieleen talvimatkailijoille. Meillä yksin työllistyy nyt 30 henkeä, osa on paikallisia ja suurin osa täysin uutta työvoimaa. Kaikkia on perehdytetty 7 viikkoa ja jokaisessa työvuorossa on aina esimies paikalla. Meille on ennen kaikkea tärkeää, että laatu pysyy korkeana ja samana koko ajan, sanoo Restel Fast Foodin aluepäällikkö Sari Laitinen, jonka vastuulla on ollut tämänkin Burger Kingin käynnistäminen.

Ketju tuli Suomeen ensi kerran jo 1980-luvun alussa, mutta vetäytyi sittemmin markkinoilta. Vuosina 1985–2013 ei Suomessa ollut lainkaan toimintaa. Mutta joulukuussa 2013 se palasi takaisin Suomen markkinoille, sillä 13.12. klo 13.12 avattiin Mannerheimintielle Helsinkiin ensimmäinen nykyketjun ravintoloista.

Levin Burger King palvelee aluksi klo 11–23 joka päivä, sesonkeina aukiolot pitenevät ja tulossa on myös yömyyntiä.

Jaspis

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas