Levinyt!
 

Perheille valmistuu uusi viihtymiskeskus Levi Hotel Span kylpylään

06.07.2017

Lasten uusi leikkipaikka jo avattu

Levin kylpylässä on remontoitu, purettu ja rakennettu uutta ahkerasti pitkin kesää aina toukokuusta lähtien.

Varsinaisessa kylpylässä tehtiin toukokuussa vuosihuolto ja nyt kylpylä toimii jälleen normaalisti.

Mutta kerrosta alempana lasten leikkipaikalla ja keilahallissa on tehty vallankumousta, ja osa tiloista on jo avattu. Syntymässä on uusi Ailu Family Fun -maailma, jossa koko perhe viihtyy.

ailuleikki

Lasten entinen leikkipaikka on uudistunut täysin. Alakerran anniskelubaari on poistettu kokonaan, ja entinen pelihallien tila uudistetaan leikkipaikan yhteyteen mukavammaksi koko perheen paikaksi. Keilaradat säilyvät, ja ne palvelevat jatkossa paremmin perheiden ja urheilullisen väen viihtyvyyttä, kun tilassa ei ole alkoholitarjoilua. Kokonaisuudesta tulee viihtyisä tila myös sade- ja myrskypäivien vaihtoehdoksi.

Kylpylärakennuksen katutasossa tehdään parhaillaan lujasti töitä. 21. syyskuuta on tavoitteena avata uusi Burger King entisen kylpylän salaattibaarin tiloihin.

Tiloja kohennetaan ajan hengessä

Levi Hotel Span myynti- ja markkinointijohtaja Tarja Syrjänen kertoo menossa olevan merkittävän tilojen remontoinnin ja uudistuksen. Levihotellin vanhimmat majoitustilat päärakennuksessa ovat toimineet hotellin avautumisesta vuodesta 1981 lähtien, ja kunnostustöitä on tehtävä aika ajoin, myös laajentumispaineita on. Esimerkiksi hoitopuolen tiloja kohennetaan syksyllä, ja kesällä 2018 tehdään perusteellisempi ravintolaremontti.

Viime syksyllä avattiin Classic Pizza, joka on oivallisesti on löytänyt asiakaskuntansa. Kesällä ei tanssitoimintaa ole ravintoloissa paitsi Letkeästi Leville -tanssileirin aikaan 18.–20.8., mutta syyskuussa saadaan taas suomalaisia vetonauloja, kiihkeimmän ruskan aikaan 1.–24.9. esiintyjiä on kuutena iltana viikossa. Karaoketanssit iltapäivisin ja iltaisin viihdyttävät jälleen 1.–30.9.

Heinä-elokuussa talossa tapahtuu erityisesti hyvinvointipuolella. Arctic Challenge 22.7. näkyy erityisesti Pool Partyillä. Levi Cross -parisuhdeleiri täyttää taloa 29.7.–5.8. Liikunta- sekä hyvinvointitapahtuma, This is the real shit, tuo vipinää 26.–27.8.

Jaspis Toivonen

levihotelspa.fi

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas