Levinyt!
 

Vielä ehdit tutustumaan Aittagallerian taidesaloihin

18.12.2014

Tuottelias taidepari.
Taidetta ammatikseen tekevät taidemaalarit Misha del Val ja Raisa Raekallio avasivat työstudionsa yleisölle joulun alla.

Näyttelyn avajaisia vietettiin 12. joulukuuta, mutta vielä ehtii mukaan ihailemaan tuoretta ja taitavaa taidetta, sillä yli 100-vuotiaan aitan ovet ovat yleisölle avoinna jouluaatonaattoon (23.12.) asti joka päivä klo 12–18 osoitteessa Muoniontie 18, Levi/Sirkka. Perille löytää helposti, kun ajelee Leviltä kohti Muoniota, ohittaa Könkäälle vievän risteyksen ja kurvaa oikealle heti kevyen liikenteen väylän päätyttyä, siellä on myös opaste neuvomassa kulkijoita. Eikä näyttelyyn ole muuten pitkä matka kävelläkään Levin keskustasta.

AittaRaisaMisha

Aitassa on esillä molempien taiteilijoiden omia töitä, sekä töitä, jotka ovat syntyneet yhdessä työskennellen. Maisemien ja Lapin luonnon tunnelmien ohella pariskunta on taitava toteuttamaan tilaustyönä muotokuvia.

Aitassa voi tehdä pienempiäkin hankintoja, mikäli ei heti halua isompaa maalausta matkaansa. Myynnissä on näyttelyn töiden ohella postikortteja, Raisan Virve-siskon käsitöitä, ja myös virkistävät kahvit voi siellä nautiskella.

- Tämä on nyt ensimmäinen kerta, kun pidämme täällä omassa työtilassa myyntinäyttelyä, mutta todennäköisesti kevätsesongilla aitta taas avautuu kiinnostuneille. Ja toki voi aina sopia erikseen, jos haluaa nähdä töitämme, kertoo Raisa.

Aittta open

Yhteystiedot löytyvät osoitteesta
www.raisaandmisha.blogspot.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas