Levinyt!
 

Vapiskaa Gladiaattorit, puhuri käy pohjoisesta!

08.06.2017

400 kilpailijaa haki ohjelmaan

Heikki Paasosen juontamassa koko perheen näyttävässä showssa kilpailijat taistelevat gladiaattoreita vastaan erilaisissa voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja sitkeyttä vaativissa lajeissa. Helppoa se ei ole, sillä kaikki gladiaattorit ovat raskaan sarjan ammattilaisia monelta eri urheilun osa-alueelta. Gladiaattoreita on taistelemassa 8 miestä ja 8 naista.

Ohjelma rakentuu siten, että kahdeksassa alkukarsintajaksossa kilpailee yhteensä 16 naista ja 16 miestä. Heistä parhaat selvittävät tiensä neljään semifinaalijaksoon. Kausi huipentuu finaaliin, jossa kruunataan kauden parhaat taistelijat.

Gladiaattorit alkaa Nelosella syyskuussa. Ohjelma on kuvattu Tampereen Tähti Areenalla 2.–9. kesäkuuta.

Sanni Korva on kova vastus

Gladiaattorin tittelin voi voittaa myös Levin sisupussi Sanni Korva, jolla on jo taskussaan realityohjelma Farmarin voitto vuodelta 2014. Silloin jo Sanni oli kovassa kunnossa, sillä ohjelmaan hän meni suoraan armeijasta.

Sanni gladiaattori

– Se ei silloin niinkään vaatinut fyysistä voimaa, vaan kovin laji oli oikeastaan henkinen selviytyminen, kun koko aika asuttiin porukassa ja monenlaista luonnetta oli laitettu pärjäämään yhdessä, sanoo Sanni.

– Tämän kisan haku ja ensimmäiset karsinnat tulivat jotenkin niin hopusti, että hyvä kun on ehtinyt mukaan. Olin sairastellut pari viikkoa karsintojen alla, ja Tampereelle menin jokseenkin treenaamatta. Nyt on tilanne toinen, kun tulin valituksi yhdeksi kilpailijoista. Kuvauksissa sitten selviää, miten käy ja kuka voittaa. Nyt on treenattu monella tapaa, ja toisaalta siellä myös vastustajat oli vahvoja eri asioissa.

– Yksi iso osa koko koitosta on ohjelman viihteellisyys, ainakin minulla hymyä löytyy ja jaksamista. Saa sitten nähdä kisan suhteen, kun olen keväällä tehnyt kahta työtä, Levimarketin kassalla ja Wellness Clubilla ohjannut iltaisin asiakkaita, päivät ovat olleet pitkiä, mutta treeniä se on ollut sekin, sanoo aina positiivinen Sanni.

Oma liikkuva unelma ja elämä

Sanni on määrätietoisesti kouluttautunut liikunta- ja kehonhuoltoalalle.

– Itselle on kaikkein tärkeintä, että on fyysisessä hyvässä kunnossa ja toimintakykyinen. Olen aina ihaillut lihaksia ja suorittaminen on ollut minulle helppoa. Mutta toisaalta en ole kiinnostunut fitnesskulttuurista. Osallistuin yksiin bodyfitnesskisoihin, se kiinnosti alkuun, mutta kerta riitti. Lihakset sain esiin ja ravinnolla rasvaprosentit kuriin, mutta se kaikki muu ei ollut minun juttuni.

Sanni on opiskellut personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi ja lisäksi suorittanut kursseja liikuntalääketieteestä. Opintoja hän on suorittanut Rovaniemellä Lapin Urheiluopistolla. Hän tuntee olevansa oman uransa alussa, mutta tieto kasvaa koko ajan, kuun uudet tilanteet tulevat kuntosalilla vastaan. Siinä säilyy mielenkiinto ja motivaatio oppia lisää.

Jaspis Toivonen

Gladiaattorien tunnelmia kuvauksista voi seurata Instagramissa
#gladiaattorit

www.instagram.com/explore/tags/gladiaattorit/

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas