Levinyt!
 

Laura Peippo on Suomen iloisin yrittäjä

08.06.2017

Kotikasvatuksessa salaisuus

Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen järjesti keväällä Suomen iloisin yrittäjä -kilpailun, jonka voitto tuli toukokuussa Levi Wellness Clubin yrittäjälle, bloggarille ja tunnetulle tsempparille sekä personal trainerille Laura Peipolle. Voitto tuli Lappiin jo toistamiseen, sillä vuosi sitten kisan voitti Sampo Kaulanen, Jounin Kaupan yrittäjä Äkäslompolosta.

peippo_puussa

Mikä sitten saa aikaan kaiken tuon iloisen energian ja pitää sitä yllä?

Laura antaa suuren kiitoksen omalle isälleen, joka kasvatti peiponpoikasesta aikuisen, itsenäisen ja työtä pelkäämättömän naisen.

– Opin kotona sen, että aina pitää tehdä työtä ansaitakseen jotain. En saanut koskaan isältä ilmaiseksi mitään, vaan kaiken eteen tehtiin aina työtä. Kun tulin koulusta, ensin tehtiin kotityöt ja sitten hoidettiin läksyt. Jos jotain halusin, niin se oli ansaittava itse. Minua ei pidetty pumpulissa ja siitä olen myös kiitollinen, sillä nyt ei pikkuvastuksiin tämä elämä kaadu, sanoo Laura.

Lauran matka Lappiin kulki Lohjalta Kärkölän kautta Ivaloon. Laura asui äidin kanssa Lahden tuntumassa, mutta isomman kaupungin valot alkoivat villitä nuorta naista siihen malliin, että tehtiin tiukka päätös, ja Laura lähti isän kanssa Lappiin, jossa oli isän uusi elämä.

– Opiskelin ravintola-alaa Rovaniemellä ja hankin työkokemusta Sveitsistä ja Norjasta, sitten päädyin Leville. Paloin loppuun ravintolatöissä ja tein täysloikan uuteen tuntemattomaan eli minusta tuli kuntosalityöntekijä. Aloin treenata vasta-avatussa Levi Wellness Clubissa ja tutustuin yrittäjä Leena Heliniin. Leenan kanssa meistä on tullut hyvät ystävät ja viime syyskuussa aloitin yrittäjänä samassa paikassa.

Lepo, liikunta, ravinto

– Ihmisellä pitää olla lepo, liikunta ja ruokailut reilassa, sitten voi hyvin. Itse nukun 9–10 tuntia vuorokaudessa, menen poikani kanssa illalla varhain nukkumaan jo ennen kymmentä viimeistään meillä ollaan unten mailla. Siten aamulla olen virkeimmilläni ja esimerkiksi some-päivitysten ja blogien kirjoittaminen sujuu. Puhelintani pidän yleensä lentotilassa, sillä se ei voi olla päällä ohjatessani asiakkaita, mutta vastaan aina viesteihin ja otan itse sitten yhteyttä. Sosiaalisessa mediassa teen jokseenkin kaiken yritykseni markkinoinnin ja pidän lisäksi blogia, niihin kaikkiin kuluu 3–4 tuntia päivittäin.

peippo_kahva

Hyvinvointivalmennus ja treenaaminen ovat Lauralle koko elämä. Ja kun yrittäjä on iloinen, tarttuu se asiakkaaseenkin. Vaikka treenataan hien virratessa ja hampaat irvessä, lujastikin, niin myös nauretaan paljon.

– Tämä työ on erittäin palkitsevaa ja on hienoa seurata asiakkaiden onnistumista. Sitä on kuljettu rinnalla monta vuotta, ja kun jokin asia loksahtaa paikalleen, on se molemmille onnistumisen hetki.

Kesän suuret jutut

Laura Peippo on Arctic Challenge –tapahtuman äiti. Järjestyksessä kolmas rankkaratainen tapahtuma Levillä järjestetään 22.7. Kisaan valmentavia bootcamppeja järjestetään myös eri puolilla Suomea. Treenata kannattaa, että jaksaa 10 kilometriä nousua ja laskua tunturissa ja selvittää 10 estettä. Saman kisan talviversio käytiin maaliskuussa ensimmäistä kertaa, sillekin seuraa jatkoa ensi vuonna.

Elokuun lopulla eli 26.–27.8. Laura organiseeraa Leville uuden ravinto- ja treenitapahtuman sopivasti muuten viikkoa ennen Ruskamaratonia. Laura on saanut paikalle This is the real shit -tapahtumaan mukaan eturivin ravintoasiantuntijoita ja lääkäreitä sekä treenareita puhumaan kaikesta liikuntaan ja ravintoon kuuluvista jutuista. Ja siellä ei istuta vain luennoilla, vaan osallistua voi teorian ohella monenlaisiin ohjattuihin tunteihin pilateksesta kehonpainoharjoitteluun.

Jaspis Toivonen

leviwellnessclub.fi

arcticchallenge.fi/

thisistherealshit.fi

blogbook.fi/fitnessfromthenorth

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas