Levinyt!
 

Visma Ski Classics Ylläs-Levi 2018 kisataan 14.4.2018

26.04.2017

Järjestyksessään toinen Visma Ski Classics Ylläs-Levi kisataan lauantaina 14.4.2018. Tunturi-Lapin upeissa maisemissa järjestettävä kansainvälinen hiihtotapahtuma kokoaa samalle viivalle maailman parhaat pitkän matkan hiihtäjät sekä suuren joukon hiihdon aktiiviharrastajia.

Maratonhiihtojen epävirallinen maailmancupkiertue Visma Ski Classics saapuu Suomeen siis jälleen huhtikuussa ja myös tulevana talvena Ylläs-Levi -hiihto on Visma Ski Classics -sarjan huikea päätöskisa, kun yhteensä kolmestatoista osakilpailusta koostuvan kiertueen finaali hiihdetään perinteisellä tyylillä Ylläkseltä Leville.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma oli menestys. Kilpailun noin 67 kilometrin pituinen reitti kulki Ylläsjärveltä, Äkäslompolon, Kukastunturin ja Pyhäjärven kautta Leville. Reitin varrella ylitettiin kolme tunturia. Mahtavat kansallispuiston erämaamaisemat, helpommat osuudet sekä mahdollisuus porojen näkemiseen vauhdittivat matkan tekoa. 

Vuodelle 2018 tapahtumaa kehitetään edelleen ja odotukset sen suhteet ovat kovat.

– Ensimmäinen kisa oli osallistujilta saamamme palautteen mukaan täysi kymppi. Hiihtäjät kehuivat vuolaasti reittiä ja koko tapahtumaa, jonka aurinkoinen ja tuuleton kevätsää kruunasivat. Tavoitteenamme on ensi vuonna järjestää vieläkin ikimuistoisempi kokonaisuus, niin osallistujille kuin katsojille. Uskon, että tapahtumasta tulee jatkossa koko hiihtävän kansan päätösjuhla ja yksi kauden odotetuimmista tapahtumista, kertoo Levin Matkailun toimitusjohtaja Kristiina Kukkohovi.  

Ylläs-Levi 2018 rekisteröityminen avautuu perjantaina 28.4. Nopean ilmoittautujan etuna 28.4.-5.5.2017 tapahtumaan ilmoittautuminen alennetulla 110€ rekisteröintimaksulla.

levi.fi

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas