Levinyt!
 

Levin Matkailu Oy kaipaa lisää loma-asuntoja vuokraukseen

12.04.2017

Ulkomaalaisetkin ymmärtäneet mökin viehätyksen

Suomen Lappi kiinnostaa maailmalla, ja Kittilän lentokentän matkustajamäärät kasvoivatkin tammi-helmikuussa yli 30 % verrattuna edelliseen vuoteen. Ensi talvena kasvu näyttää jatkuvan edelleen. Levin hotellien käyttöaste on ollut tänä talvena erinomainen, ja kotimaisten matkustajien lisäksi myös ulkomaalaiset ovat kiinnostuneita mökkimajoituksesta, joten lomahuviloiden kysyntä on kasvanut valtavasti.

EnnaPaavola LeMa

– Keski-Euroopassa Levi kiinnostaa jo ympärivuotisesti, ja myös suomalaiset ovat löytäneet Levin kesän. Aasiasta tulevia kiinnostavat Lapin eksotiikka ja sen ilmiöt ympäri vuoden. Pohjoismaalaiset ovat aina suosineet mökkiasumista lomallaan, mutta nyt myös britit ja keskieurooppalaiset haluavat majoittua mökkeihin, ja aasialaiset pitävät tasokkaissa mökeissä asumista luksuksena, sanoo myyntijohtaja Enna Paavola Levin Matkailusta.

– Kuluvana keväänä on ollut aikoja, jolloin emme ole pystyneet tarjoamaan asiakkaille heidän haluamaansa majoitusta. Niin hotellihuoneista, tasokkaista mökeistä kuin pienistä keskustan huoneistoistakin on ollut ajoittain pulaa, mikä on hankala tilanne myyntiorganisaatiolle. Siksi kehotammekin kaikkia matkanjärjestäjiä ja yksittäisiä matkailijoita varaamaan ensi talven majoituksensa ajoissa.

Kaikenlaisia kohteita kaivataan, mitä varustellumpi, sen parempi

Helpoiten myytäviä kohteita ovat keskustassa ja keskustan läheisyydessä sijaitsevat lomahuoneistot. Keskieurooppalaiset ja aasialaiset kaipaavat hyvin varusteltuja ja kauniisti sisustettuja hirsi- ja kelomökkejä. Leveät sängyt, tilavat suihkut ja hyvä internet ovat aasialaisten toivelistalla.

Tällä hetkellä tarvitaan vuokraukseen sekä pieniä lomahuoneistoja että tasokkaita huviloita. Mitä parempi varustelutaso ja kauniimpi sisustus, sitä helpompi kohdetta on vuokrata. Levin Matkailu luokittelee mökit Q1–Q5 -tasoisiksi niiden laadun mukaan.

– Jos omistaa majoituskohteen, jonka haluaisi aktiiviseen vuokrakäyttöön, voi ottaa yhteyttä Levin Matkailuun osoitteessa Myllyjoentie 2. Aika tapaamiseen kannattaa varata etukäteen numerosta 016 639 3379 tai sähköpostilla omistajapalvelut@levi.fi jotta säästyy turhalta odotukselta. Levin Matkailu konsultoi kohteen hinnoittelussa, hoitaa myyntikuvausjärjestelyt sekä auttaa huolitsijoiden löytämisessä, Paavola sanoo.

– Sivustolla levi.fi on vuosittain yli kaksi miljoonaa kävijää, ja määrä kasvaa, joten se on tehokas kauppapaikka. Levin Matkailu Oy on luotettava paikallinen yritys, jonka tuotot käytetään alueen matkailuelinkeinon kehittämiseen ja paikallisten yritysten kouluttamiseen. – Se on tuonut kuluvalla kaudella Leville muun muassa yli 40 kansainvälistä matkanjärjestäjä- ja lehdistöryhmää tutustumaan alueen majoitusvaihtoehtoihin ja ohjelmapalveluihin. Yrityksille järjestämme myös monipuolisesti sekä matkailuun että yritystoimintaan liittyviä koulutuksia. Heti pääsiäisen jälkeen alueen ohjelmapalveluyrittäjät tutustuvat kiinalaisten matkailijoiden tuomiin haasteisiin, sanoo Paavola.

Timo Koivisto

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas