Levinyt!
 

Anatoly Lvov on Levi Hotel Span musisoiva joka paikan höylä

06.04.2017

Pietarin Antero

Levi Hotel Span vastaanotossa palvelee asiakkaita iloisesti Anatoly Lvov, lempinimeltään Antero, joka tuli Leville lokakuun lopussa ja on viihtynyt uudessa asuinympäristössään. Hän on kotoisin Pietarista, mutta on asunut Suomessa jo pitkään. Suomen kieli taipuu sujuvasti, ja viime kesäkuussa hän sai myös Suomen kansalaisuuden, mikä helpottaa byrokraattista stressiä ja säästää energiaa tärkeämpiin asioihin.

anatoly_saksofoni

Anatoly on kylpylähotellin asiakassuhdepäällikkö ja joka paikan höylä, jonka tehtäviin kuuluvat asiakassuhteista huolehtiminen, myynti sekä erilaisten ryhmien palvelu ja ohjelmien suunnittelu. Hän huolehtii myös, että asiakkaat saavat pulmiinsa tarvitsemansa vastaukset.

Levi ihan toinen maailma

Hänellä on matkailun ammattikorkeakoulututkinto sekä paljon kansainvälisiä yrityskoulutuksia, jotka hän suoritti työskennellessään Holiday Club Saimaassa Lappeenrannassa. Siellä hän aloitti työnsä keittiömestarina ja eteni opintojensa ja työkokemuksensa kautta hotellin johtoryhmään sekä asiakaspalvelupäälliköksi.

– Siellä suuri osa asiakkaista oli venäläisiä, mutta kun tulin Leville, ymmärsin, että tämä on aivan toinen maailma. Asiakaskunta on todella kansainvälinen ja tulee ympäri maailmaa. Ensimmäiset asiakkaani tulivat Ruotsista ja Norjasta, ja niinpä kielitaitoni joutui heti koetukselle, mutta englannilla pärjättiin. Meillä on hotellilla hyvä tiimi, jossa kaikki auttavat tarvittaessa toisiaan. Lapin murteen opettelu on vaatinut myös keskittymistä, Anatoly sanoo.

– Aion kotiutua Leville, ja odotan jo innolla Lapin kesää ja sen tarjoamia kehitysmahdollisuuksia matkailussa. En ole nähnyt keskiyön aurinkoa, joten sekin kokemus on vielä edessä. Harrastan musiikkia sekä lumilautailua ja tykkään käydä myös moottorikelkkailemassa. Revontulet ovat tulleet tänä talvena niin tutuiksi, että niihin ei ole enää useinkaan edes kiinnittänyt huomiota.

Musiikillisia yllätyksiä

Anatolyn on voinut talven aikana bongata Levillä yllättävissä paikoissa viihdyttämässä matkailijoita saksofoninsa kera. Hän alkoi soittaa huilua jo 5-vuotiaana ja kiersi lapsuudessaan Pietarin lasten puhallinorkesterin kanssa ympäri Eurooppaa esiintymässä. Saksofonin hän osti pari vuotta sitten ja on opetellut sen soittamista muun muassa Skype-tunneilla venäläisen saksofonimestarin kanssa, ja huilutausta on helpottanut saksofonin opintoja.

– Esiintymiskokemusta on karttunut muun muassa erilaisissa ystävien ja kavereiden juhlissa. Levillä olen soittanut muun muassa Levi Hotel Span ravintoloissa, hiihtohississä sekä kylpylässä. Joulun ja uudenvuoden ruokailujen aikana soitin asiakkaille 40 minuutin konsertteja. Ihmiset suhtautuvat monin tavoin yllätyksellisiin musiikkielämyksiin. Kiireiset eivät juuri reagoi, mutta jotkut taas pysähtyvät kuuntelemaan ajatuksella.

– Teen jatkossa lisää musiikkiyllätyksiä, kunhan kiire helpottaa ja tulee sopiva hetki. Haluan opetella suomalaisia kappaleita, ja olisi mukava löytää joku muusikko, jonka kanssa voisin esiintyä duona. Saksofonia soittaessa maailma pysähtyy, ja kaikki stressi katoaa. Olin lapsena ujo poika, ja esiintyminen on osaltaan auttanut minua pääsemään irti ujoudestani, kun olen saanut puhua ihmisille musiikin kielellä.

Timo Koivisto

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas