Levinyt!
 

Tehtävä Lapissa tv-sarjaa kuvataan Levillä, ruutuun syksyllä

06.04.2017

10-osainen sarja nähdään syksyllä Foxilta

Levillä on kuvattu huhtikuun alussa Tehtävä Lapissa -sarjaa, jossa kahdeksan julkisuuden henkilöä seikkailee Levin ohjelmapalveluyrittäjien suunnittelemilla ja toteuttamilla haastavilla tehtävärasteilla. Jaksot kuvataan Levillä ja sen lähiympäristössä, sarja nähdään ensi syksynä Fox-kanavalla parhaaseen katseluaikaan.

tehtava_tv

Tehtävät tulevat kilpailijoille täytenä yllätyksenä, eikä niihin voi valmistautua etukäteen. Katsojalle avautuu monipuolinen kattaus Levin ohjelmapalveluita ja muita aktiviteetteja kilpailujen muodossa. Ohjelmassa nähdään myös monia Leviltä tuttuja persoonia, ja Levi saa samalla paljon tv-näkyvyyttä kiinnostavalla ja hauskalla tavalla.

Ohjelman tuottaa helsinkiläinen Century Films Oy. Sarjan kilpailijat ovat Jutta Gustafsberg, Heidi Suomi, Lotta Näkyvä, Janni Hussi, Toni Nieminen, Markus Pöyhönen, Hannes Hyvönen sekä Marko Vuoriheimo, viittomakielellä räppäävä Signmark. Ohjelman isäntänä on viime vuoden Suomen Bachelor -sarjassa rakkauttaan etsinyt Juha Rouvinen.

Levi on hyvä paikka toteuttaa ohjelmaidea

– Kysymys on Century Filmsin omasta ohjelmaformaatista, jonka idea syntyi viime kesänä Levillä ja on nyt toteutusvaiheessa. Fox innostui ohjelmasta välittömästi, kun esittelimme sen, ja vastaanotto on ollut erittäin hyvä myös täällä Levillä. Kilpailijat oli helppo saada mukaan huolimatta pitkästä kuvausajasta, jonka tuotanto vie. Kaikki ovat projektista yhtä innoissaan, sanoo yhtiön toimitusjohtaja ja vastaava tuottaja Miska Berg.

 Berg Miska

– Saimme kokoon mielenkiintoisen ryhmän tunnettuja ja erittäin kilpailuhenkisiä persoonia, ja niin meillä kuin kanavallakin on vahva usko sarjaan. Odotamme sen tuovan Foxille uusia katsojaennätyksiä Suomessa. Myös yhteistyökumppaneita on ollut helppo löytää niin Leviltä kuin muualtakin Suomesta, mikä kertoo jo ohjelmaidean toimivuudesta.

– Yrittäjät ymmärtävät ohjelman arvon, ilmapiiri on loistava, ja kaikki ovat täällä avuliaita ja innostuneita. Kilpailutehtävien järjestäjät löytyivät helposti Levin monipuolisesta ohjelmapalvelutarjonnasta, kiitos siitä Levin Matkailulle ja kaikille yhteistyöyrityksille. Erityiskiitokset Hullu Porolle ja Levi Ski Resortille erikoisjärjestelyistä, joita olemme tarvinneet ja myös saaneet.

Lappiin ilman muuta!

Ohjelman isäntä Juha Rouvinen on innokas erä- ja luontoihminen, ja kun Century Filmsiltä otettiin häneen yhteyttä, vastauksen suhteen ei ollut hetkeäkään epäselvää. Työasiat järjesteltiin sen mukaisesti, että Lappiin tullaan ilman muuta.

– Tehtävä Lapissa -kilpailijat kokevat kuvauksen aikana huikeita juttuja, joita pääsen myös itse kokeilemaan. Sarja herättää varmasti mielenkiintoa, ja on hienoa päästä tuomaan esiin Lappia ja niitä elämyksiä, joita kaikkien pitäisi kokea, hän sanoo.

Century Films tunnetaan omia ohjelmaformaatteja kehittävänä tuotantoyhtiönä. Muita viimeaikaisia tuotantoja ovat muun muassa Katastrofin anatomia, Kielletty rakkaus, Jutta Gustafsbergin valmennusohjelmat sekä useat viranomaisten toiminnasta kertovat sarjat.

Timo Koivisto

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas