Levinyt!
 

Fitness Cover Girl 2017 -finalistit esittäytyivät Levillä

30.03.2017

Voittaja ratkaistaan Levillä

Vuodesta 2012 Suomea kiertäneen Fitness Cover Girl -kauneuskilpailun finaali järjestetään tänä vuonna Levillä Ravintola Narranissa 8.4. alkaen klo 21.30. Finalistit pistäytyivät jo 25.3. kisapaikalla muotinäytöksessä sekä ennakkokatselmuksessa esittäytymässä yleisölle. Finaalin voittajan valitsee eri alojen edustajista koottu tuomaristo.  

missit

– Halusimme päättää tämän vuoden kiertueen tunturimaisemiin. Finalistit on valittu 15 paikkakunnalla järjestetyllä kiertueella, ja Levillä on luvassa hieno show, jossa nähdään sanavalmiita ja kauniita naisia, glamouria sekä upeita vaatteita, sanoo yrittäjä ja tuottaja Johanna Loiri mallitoimisto FaceMakerista.

– Kilpailussa etsitään urheilullisen raikasta ja sanavalmista edustajaa SportLife Nutrition -tuotemerkille. Voittaja saa myös mallisopimuksen mallitoimisto FaceMakeriin, noin neljän tuhannen euron palkinnot sekä jo viidennen kerran jaettavan Fitness Cover Girl -tittelin.

Kiirettä on pitänyt, mutta kokemus palkitsee

Levin finaalissa kilpailevat oululaiset Emilia Nikula ja Teija Tolvanen sekä kuopiolaiset Heidi Leskinen ja tuore Miss Kuopio Emma Podduikin. Tytöt istahtivat Levi Hotel Spassa järjestettyjen kuvausten ohessa hetkeksi alas kertomaan ajatuksiaan kiertueesta ja Levistä.

Emilia pitää kauneuskilpailuja antoisina kokemuksina, joissa tutustuu hienoihin ihmisiin. Fitness Cover Girl 2017 on hänen kolmas kauneuskilpailunsa. Teija pitää kiertuetta hienona elämyksenä ja haluaisi ehtiä Levillä sen ohessa myös rinteeseen ja moottorikelkan sarviin, mutta kertoo nauttineensa kaikista kiertueen ohjelmista. Levillä hän viihtyisi pidempäänkin.

Heidi kertoo rakastavansa liikunnanohjaajan ja personal trainerin töitään ja haluaisi yhdistää ne mallin ammattiin sekä valmentaa jatkossa tyttöjä molemmissa lajeissa. Ujoksi itseään kuvaileva Emma on iloinen, että saa Miss Kuopio -voittonsa tuloksena edustaa Kuopiota. Hän on päässyt kiertueen aikana kehittämään taitojaan ja saanut esiintymisvarmuutta.

Mahdollinen voitto avaa tytöille uusia työmahdollisuuksia, ja vaikka kiertueen aikana on kiidetty paikasta toiseen ja ajettu öisin silmät ristissä, kokemus on ollut antoisa. Uusi kilpailu eli vuoden 2018 Fitness Cover Girl -kiertue starttaa jo toukokuussa Jyväskylästä.

Timo Koivisto

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas