Levinyt!
 

Pääsiäisen kehonhuolto-viikolla Hullussa Porossa joogataan

20.03.2017

Moola Yoga Helsingistä tulee pitämään Hotelli Hullu Poroon astangaa, restoratiivista joogaa sekä funktionaalista harjoittelua 9.–16.4. sopivasti pääsiäisviikolla.

Moola Yoga sijaitsee Helsingissä, ja yritys harjoittaa eri joogatuntien ja -kurssien järjestämisen ohella myös aktiivista hyväntekeväisyyttä. Moola Hyväntekeväisyys on Moolan oma vuonna 2010 rekisteröity yhdistys, jonka kohteita ovat Suomessa vaikeasti ja vakavasti sairaat lapset, ja Intiassa työstetään omaa orpokotihanketta. Moola myös avustaa mm. vaate- ja tarvikelahjoituksin jo olemassa olevia orpokoteja.

Moola Jooga on alkuvuodesta yhdistynyt Yoga Nordiciin, ja 20.3. lähtien kaikki toiminta on Yoga Nordic Kampissa.

Astangajooga, liikunnallista sulavuutta

Astanga on Sri K. Pattabhi Joisin kehittämä joogalaji, joka perustuu vanhoihin joogateksteihin ja hänen omaan elinikäiseen kokemukseen joogaharjoittelusta. Astanga on liikunnallinen laji, harjoitus alkaa aurinkotervehdyksin ja päättyy loppurentoutukseen.

Sarjan pituus ja jooga-asentojen, eli asanoiden haastavuus riippuu harjoittelijasta. Aloittelija tekee lyhyemmän harjoituksen kuin pitkään harjoitellut konkari. Harjoituksessa asanat opitaan turvallisesti rauhalliseen ja yksilölle sopivaan tahtiin, eli jokainen edistyy omaan tahtiinsa.

Astangassa jooga-asanat nivotaan yhteen hengityksen ja liikkeen kautta, eli harjoituskokonaisuus muodostaa sulavan asanoiden jatkumon. Syvä ja pitkä astangajoogan hengitys luo harjoittelijan vartaloon sisäisen lämmön, jonka kautta koko keho puhdistuu tehokkaasti lisääntyneen verenkierron ja hikoilun kautta.

Tietoisen hengityksen, asanoiden ja katseen meditatiivisen kohdentamisen ja lihaslukkojen avulla kehitetään kehon ja mielen hallintaa ja lisätään omaa sisäistä tietoisuutta itsestä. Astangajoogaharjoitus vie kohti vahvempaa kehoa, terveellisempiä elämäntapoja ja tasapainoisempaa elämää. Tämä harjoitus sopii kaikille!

Yinjooga kohti rauhallisempaa rentoutta

Yinjooga on staattinen ja rauhallinen harjoitus, jossa lihasten venyttämisen sijaan keskitytään ligamenttien ja sidekudostan venyttämiseen.

Yinjooga on syvävenyttävä harjoitus, jossa jooga-asennoissa pysytään totuttua pidempään. Tunti on rentouttava ja hidastahtinen ja se sopii kaikille.

Harjoitukset Levillä:

Astanga klo 7.30–9.3.0

Yin Jooga / Restoratiivinen jooga / Funktionaalinen harjoittelu klo 18.30–19.30.

Hinnat: Viikko-kotti 50 €; 3 pv kortti 40 €; Kertamaksu 20 €.

Kyselyt ja ilmoittautuminen: info@moola.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas