Levinyt!
 

Levin Artica vaihtoi omistajaa

09.03.2017

Sopivat yrittäjät löytyivät

Levin Keskuskujalla toimiva pukeutumisen erikoisliike Artica sai maaliskuun alussa uudet yrittäjät Kirta ja Janne Hiltusen. Minna Laaksonen ja Miko Kari perustivat Artican Leville vuonna 2004. Miko on toiminut yrityksessä viime aikoina taustavaikuttajana, sillä hän työskentelee päätoimisesti Levi Brand Storessa. Minna taas kaipasi uusia tuulia elämäänsä, joten nyt on aika haukata hetki happea ja katsoa, mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan.

artica minna

– Olen suunnitellut yrityksen myyntiä jo pari vuotta, ja kun ajatukset Hiltusten kanssa kohtasivat, Artica vaihtoi omistajaa 1.3. Nyt on minun vuoroni nauttia keväästä ja katsoa, mitä tapahtuu sen jälkeen. Leviltä en lähde, sillä täällä on minun kotini. Kiitokset asiakkaille, ystäville ja yhteistyökumppaneille kuluneista vuosista, Laaksonen sanoo.

Muutosta Leville päätettiin jo aikaisemmin

Artican uudet yrittäjät muuttivat Leville tammikuussa Oulusta. Janne on työskennellyt aikaisemmin autokaupan alalla sekä yrittäjänä että toisen palveluksessa. Kirtan tausta taas on hyvinvointialalla sairaanhoitajana ja kosmetologina. Iloinen ja ulospäin suuntautunut pariskunta pitää asiakaspalvelusta ja luonnosta, mihin suunnataankin usein vapaa-ajalla.

articahiltuset

– Olemme lomailleet paljon Lapin eri kohteissa, mutta viime vuosina matkat alkoivat suuntautua koko ajan enemmän Leville, joten hankimme täältä loma-asunnon vuosi sitten. Silloin emme vielä tienneet tätä yrityskuviota. Kaipuu Lappiin oli kova, joten olimme jo päättäneet muuttaa tänne ennen kuin tämä yrityskauppa tuli ajankohtaiseksi, Hiltuset sanovat.

Viralliset avajaiset 15.3.

– Kun astuimme ensimmäisen kerran sisään Articaan, se tuntui kaikin puolin kotoisalta ja oman näköiseltä. Myös Levi sopii elämäntapaamme kaupunkimaisena lomakohteena, jossa kaikki on lähellä, ja myös luonto aivan vieressä. Täällä pääsee helposti laduille ja rinteeseen, mutta me tykkäämme liikkua luonnossa kaikella tavalla 1,5-vuotiaan tyttäremme sekä koiramme kanssa.

– Minna on perehdyttänyt meidät hyvin yrityksen toimintaan, antanut arvokasta tietotaitoa ja on luvannut auttaa myös jatkossa. Jatkamme liikettä hyväksi todetuilla tuotemerkeillä ja Artican perinteitä kunnioittaen. Ajatus siitä kaikkien yhteisenä olohuoneena sopii meille. Tänne saa tulla jatkossakin kuin kylään, katselemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Artican uusien yrittäjien virallinen avajaispäivä on 15.3., jolloin tarjolla on syötävää, juotavaa sekä avajaistarjouksena kaikista tuotteista 20 % alennus. Paikalla ovat sekä vanhat että uudet yrittäjät.

Timo Koivisto

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas