Levinyt!
 

Kausikämppien sisustuksessa henkivät suomalaiset brändit

02.03.2017

Kodikasta luksusta design-huoneistoissa

Levin Kausikämpät Myllyjoentiellä tarjoavat laadukkaita lomahuoneistoja katutasossa. Aivan keskustan tuntumassa sijaitsevia huoneistoja isännöi Helena ja Heikki Syväsen yritys Polar Meetings Oy. Viihtyisissä loma-asunnoissa on panostettu laatuun, ja tarjolla on 35 neliön standardhuoneita 2–4 henkilölle tai 45 neliön superiorhuoneita 4–6 henkilölle.

Kausikämppien sisustusta uusittiin juuri ennen hiihtolomasesonkia, ja kotimaisuus oli kalusteiden ja muiden sisustuselementtien valinnassa tärkeässä roolissa. Se näkyy, sillä sisään astuessa ei voi olla huomaamatta verhojen ja pöytäliinojen näyttäviä Marimekon mustavalkoisia unikkokuoseja. Värit on valittu hillitysti, eivätkä ne hyppää silmille. Siisteissä huoneistoissa on raikas ja kutsuva ilme.

PolarmeetingsKausijaHelena

– Meillä on tarjolla normaalien Marimekon tekstiileillä sisustettujen standardihuoneistojen lisäksi myös kuusi design-superiorhuoneistoa, joissa suomalaisuus näkyy korostetusti. Erityisesti ulkomaalaiset asiakkaat, joita meillä on yli puolet asiakaskunnastamme, arvostavat suomalaista suunnittelua. Design-huoneistoissa kahvi ja tee juodaan Muumi-mukeista, ja tee hautuu Marimekon teekannussa. Muumi-teema jatkuu myös lakanoissa ja pyyhkeissä sekä muissa tekstiileissä, sanoo Helena Syvänen.

– Oma Muumi-hulluuteni on peräisin siitä, kun tunsin Tove Janssonin henkilökohtaisesti ja myös vierailin hänen luonaan aikoinaan. Siksi tiedän paljon muumien taustoista, ja olenhan itsekin vähän tällainen Muumimamma, joka haluaa aina huolehtia, että kaikilla on asiat kunnossa niin kotona kuin töissäkin.

Uusi yrittäjä etsinnässä

Yrittäjäpariskunta Helena ja Heikki Syväsen lisäksi yrityksessä työskentelee toimistossa Mervi Järvinen ja siivoojana Tuija Birlin. Syvästen pojat Valtteri ja Taneli työskentelevät lisäksi päivystyksessä. Polar Meetingsin tiimiä voisi verrata autoon, jossa kaasupolkimen tehtävästä huolehtii Helena pulppuavine ideoineen, jarrupolkimena innostusta hillitsemässä toimii Heikki ja kytkimen tehtävää heidän välillään hoitaa Mervi.

Polar Meetings on Suomen matkatoimistoalan liiton jäsen ja rekisteröitynyt matkanjärjestäjä. Syväset järjestävät myös yrityksille räätälöityjä kokous- ja kongressimatkoja sekä palkkiomatkoja kansainvälisille asiakkaille. He aikovat hidastaa tahtiaan ja ovat luopumassa yrityksestään. Myynnissä on kokonaispaketti tai majoitustoiminta ja kokouspalvelu erikseen.

– Levi on hyvä paikka yrittää, ja meillä on tarjota valmis paketti aloittavallekin yrittäjälle. Kiinnostuneita on ollut, mutta vielä ei ole löytynyt niin innokasta ostajaa, että nimiä olisi laitettu papereihin. Ihan tosissaan ei vielä ole yritettykään, mutta jos kiinnostaa aloittaa Levillä yrittäjänä, kannattaa ottaa yhteyttä, sillä nyt olisi valmis ja toimiva yrityskonsepti hyvillä lähtökohdilla kaupan, Helena vinkkaa.

Timo Koivisto

polarmeetings.com

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas