Levinyt!
 

Aalto Storesta rennot ja laadukkaat tekstiilit vapaa-aikaan

02.03.2017

Toimivaa ja hyvännäköistä laatutavaraa

Aalto Store vaihtoi täksi talveksi liiketilaa ja siirtyi parikymmentä metriä etelää kohti. Se palvelee nyt osoitteessa Keskuskuja 2 B, Lapin Safarien seinänaapurina. Yrittäjät Marja Tiainen-Pankakari ja Petteri Pankakari pitävät liiketilaa hyvänä, näyteikkunatilaa on runsaasti, ja sisustus on raikkaan vaalea sekä viihtyisä.

– Avasimme liikkeen jo ruskasesonkiin ja nyt opiskelemme Levin vuoden kiertoa, jotta sopiva rytmi liikkeen aukioloille löytyy. Kevään loppuun olemme avoinna joka päivä klo 10–18, mutta tarvittaessa ovet ovat pidempäänkin auki. Toinen liikkeemme on Savonlinnassa, ja siellä palvellaan toukokuusta elokuuhun, yrittäjät sanovat.

aaltostore

– Aalto Storessa on rentoja ja laadukkaita tekstiilejä vapaa-aikaan. Kivoja uutuuksiaon tullut ja niitä tulee koko ajan lisää. Tuotteet valitsemme sen mukaan, mitkä olemme todenneet itse toimiviksi, ja totta kai vaatteiden pitää olla myös hyvännäköisiä. Päämerkkejämme ovat Naketano, jonka värikkäät college- ja velourhupparit sekä collegehaalarit ovat todella suosittuja, sekä rennot ja mukavat Sweet Pantsin collegehousut ja alusvaatteet.

Muita Aalto Storen merkkejä ovat ruotsalainen SK Hoop, jonka lämpimän untuvahameen voi vetäistä helposti päälleen ulos lähtiessä, ei peppu palele. Pipolakin upeat pipot tarjoavat ranskalaisen vivahduksen ulkoilumuotiin, ja Balmuir sekä Lumi tuovat tunturiin tuulahduksen luksusta. Tarjolla on vaihtelevasti myös muita tuotteita, kuten asusteita ja ulkoilutakkeja. Lisäksi palvelee oma verkkokauppa.

Rennot tekstiilit, rento palvelu

Holebrookin korkealaatuiset puuvilla- ja villaneuleet ovat pian saamassa seurakseen Dale of Norwayn tuotteet. Rubber Duckin talvikengät tarjoavat lämmön lisäksi värejä ja bling blingiä, juuri tunturiin sopivaa hulluttelua vaikkapa after skihin. OTZ Shoesillla on ympärivuotiseen käyttöön sopivia pellava-, mokkanahka- ja vakosamettikenkiä, sopivia työ-, matka- tai mökkikengiksi. Merkin Santa Claus -malliston tuotteen valitsemalla saa jalkoihinsa Lapin värejä samalla, kun edistää maailman lasten hyvinvointia Joulupukkisäätiön avulla.

– Aalto Store -nimi kuvastaa paitsi Saimaan aaltoja Savonlinnassa ja Levin aaltoilevia rinteitä, myös toimintaamme, sillä reagoimme ja etsimme valikoimaamme jatkuvasti uutta ja mielenkiintoista laatua unohtamatta. Asiakkaille haluamme tarjota tuotevalikoiman lisäksi sosiaalisen kokemuksen. Meille saa tulla juttelemaan säästä tai vaihtamaan muuten vain kuulumisia. Palvelu on vähintään yhtä rentoa kuin tekstiilit.

– Levi on kansainvälistynyt huimasti niinä kolmena vuotena, kun olemme täällä olleet. Meillä on jo kansainvälisiäkin kanta-asiakkaita, jotka tulevat kyselemään kuulumisia tullessaan Leville. Pyrimme järjestämään talven aikana monenlaista mukavaa toimintaa yhteistyössä Keskuskujan yrittäjien kanssa, niistä kuullaan lisää. Tervetuloa ostoksille tai vaikkapa vaihtamaan kuulumisia, sanoo purjehdusta ja lumilautailua harrastava pariskunta.

Timo Koivisto

aaltostore.fi

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas