Levinyt!
 

Repo Lines on Levin uusin tilausliikenneyritys

16.02.2017

Vilkas joulusesonki takana

Muhoksella toimiva Repo Lines Oy aloitti joulukuun alussa bussiliikennöinnin Levillä. Yhtiön edustajana sekä kuljettajana toimii Sinikka Repo, jolla on 10 vuoden kokemus linja-autonkuljettajana. Hän on kasvanut perheyrityksessä, jonka seitsemän perheenjäsentä, vanhemmat, neljä sisarusta sekä lisäksi Arin vaimo Jenni, ovat kaikki osallistuneet autojen ajamiseen. Yritystä johtaa Ari ja työlistoilla on myös noin 30 muuta työntekijää.repolines sinikka

Sinikka Repo valmistuu keväällä luokanopettajaksi. Lopputyön aiheina ovat luonnollisesti linja-autoilua koskevat koulukuljetusten haasteet, jotka hän on huomannut työssään. Päässä on pyörinyt, mihin tie vie koulun jälkeen, mutta viime talven ja kesän Levin vierailut synnyttivät Lapin kaipuun, joka helpotti päätöksiä.

Sinikka työskentelee vielä perheyrityksessä, mutta ajatus on perustaa jatkossa oma yritys, kunhan toiminta lähtee pyörimään. Alku on ollut hyvä. Levillä majoittuvien ryhmien lentokenttä- ja ohjelmapalvelukuljetukset ja Rovaniemen matkat ovat työllistäneet sen verran, että avuksi tarvittiin toinen auto ja sisar Annika kuljettajaksi. Molemmat autot ovat 22-paikkaisia, hyvin varusteltuja Mercedes Benz Sprintereitä.

– Autot ovat sopivan kokoisia ja taloudellisia, siten hintammekin ovat edulliset. Kun tarvitsee taksia suurempaa kuljetusmuotoa ja iloista palvelua suomeksi tai sujuvalla englannilla, kannattaa ottaa yhteyttä. Englannin kieltäni olen kehittänyt Lontoossa asuessani, ja myös opettajakoulutukseen kuuluu kansainvälistä opetusta, Sinikka sanoo.

 Linja-autossa on tunnelmaa

– Minulla asuu Levillä pari ystävää, ja he ovat houkutelleet minua tänne. Kun kävin täällä viime talvena ja vielä toisen kerran kesällä, luonto sekä ihmiset tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Se vakuutti, että haluan muuttaa tänne. Leville on ollut helppo tulla, ja kaikki ovat ottaneet minut lämpimästi vastaan, olo on todellakin ollut tervetullut.

– Saman tunteen tahdon välittää asiakkailleni, kun he astuvat autooni. Olen palveluammatissa ja haluan tarjota ihmisille viihtyisän linja-autokokemuksen. Automatkakin voi olla elämys, sen aikana voi valmistaa asiakkaita tulevaa ohjelmaa varten, antaa heille tietoa tai yksinkertaisesti pitää tunnelmaa yllä. Autossa voi myös katsella elokuvia tai kuunnella musiikkia. Lisäksi mobiililaitteet voi ladata matkan aikana penkkien pistokkeista.

Iloinen ja avoin Sinikka nauttii työstään ja pitää auton aina tiptop-kunnossa. Hän on yllättänyt asiakkaat jo useaan otteeseen positiivisesti kielitaidollaan ja tahdolla viihdyttää heitä matkan aikana. Hän kokee olevansa asiakaspalvelija, jonka tehtävä ei ole vain ajaa autoa, vaan myös huolehtia, että asiakkaat viihtyvät.

Sinikka Repo räätälöi mielellään matkapaketit asiakkaiden toiveiden mukaan, hänet tavoittaa puhelimella numerosta 050 4444 125.

Timo Koivisto

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas