Levinyt!
 

Joogalla oppii päästämään irti

16.02.2017

Levin energia on parasta maailmassa

KuruYogan yrittäjä ja joogaohjaaja Mikko Siitonen arvostaa Levin omaa energiaa ylitse muiden paikkojen.

–Täällä on sellainen energia, jota harvoin tuntee missään. Energeettiset ihmiset ovat ajautuneet tänne ja täällä on hyvä olla. Levi on ehdottomasti yksi maailman hot spot -paikoista. Itsekin olen aina luovimmillani täällä, sanoo Mikko.

kurujppga teet

Kuru Yoga on toimii nyt kolmatta kauttaan Levillä. Helmikuun alussa yritys muutti uusiin tiloihin Levin kylpylään kuntosalin naapuriksi. Nyt asiakas saa keskeiseltä paikalta moninaiset liikuntapalvelut.

– Yrityksen sijainti on tällä alueella erittäin tärkeää. Meillä oli huipputilat toimia Hullussa Porossa, mutta nyt olemme paremmin keskellä kaikkea. Maailma menee eteenpäin ja olen iloinen, että löytyi uusi ratkaisu. Levi Hotel Spassa on myös tuoreesti ajatteleva toimitusjohtaja, joka aloitti jo loppuvuodesta yhteistyön Levi Wellness Clubin kanssa. Tämä on hyvää jatkoa.

Maailman ainoa surfjooga

Mikko Siitonen sanoo nykymenon olevan liian suorituskeskeistä. Joogalla pystytään kuitenkin hakemaan vastapainoa ja torjumaan stressiä, rauhoittumaan, parantamaan unta ja huoltamaan lihaksia. Erityisesti jinjoogaa hän suosittelee rentoutta ja  rauhaa halajaville.

– Vaikka Levi on tällainen energiakeskus, niin välillä olisi hyvä päästää irti kaikista sähköisistä vempeleistä ja vain rauhoittua. Lomallaan voisi kokeilla digidetoxia eli laitteet suljetaan ja keskitytään olennaiseen.

Joogassakin on tullut 2000-luvulla niin sanottu uusi aalto ja jooga on kaikkien ulottuvilla, niin miehille kuin naisille, nuorille ja iäkkäämmille, kropan mallista ja kiloista riippumatta. Joogaa on monia eri suuntauksia, joista varmaan löytyy sopiva itse kullekin. KuruYogassa painotetaan lämpöön, siihen on omiaan nyt uusi hyvin ilmastoitu sali. Varsinaisen hotjoogan liikkeet menevät aina saman pikram-sarjan mukaan ja ohjausta annetaan.

Mikko keksi reilu vuosi sitten uuden harjoituksen eli sisätiloissa tehtävän ja maailman ainoan surfjoogan. Siihen tarvitaan käsityönä tehdyt surflaudat, joissa on vaikeusasteita laudan liikkeen mukaan. Surfjoogassa ollaan sisällä, mutta salin lämmin tuuli ja rentouttava reggaemusiikki luovat autenttista tunnelmaa. Isompia haasteita haluaville on tarjolla kylpylän altaassa tehtävä sup-lautajooga.

kurujooga molemmat

Mikko ja Susanna Siitonen asuvat Levillä osan aikaa vuotta, sillä lasten koulut painottuvat nyt pääkaupunkiin. Kun pari on pohjoisessa, molemmat ohjaavat myös tunteja. Muut yrityksen ohjaajat ovat Laura Hakala ja Heidi Sokka. Näppärimmin tunneille pääsee yrityksen sähköisen ajanvarauksen kautta. KuruYogan joogatarjonta laajenee myös kesälle.

– Uutta meillä on myös mahdollisuus vuokrata koko studio oman ryhmän käyttöön. Vastikään kävi ryhmä Belgiasta, joka asui mökeissä ja heillä oli oma ohjaaja mukana. Lupasivat muuten tulla vuoden päästä taas.

Jaspis Toivonen

www.kuruyoga.fi

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas