Levinyt!
 

Irish Pub Oliver’s Corner sulkee ovensa toistaiseksi Leviltä

16.02.2017

Uusia tiloja etsitään

Kymmenen vuotta Levin Keskuskujalla palvellut Irish Pub Oliver’s Corner palvelee tutulla paikalla vielä 19.2., mutta sulkee ovensa illan päätteeksi vuokrasopimuksen päättymisen vuoksi.

Nämä liiketilat siirtyvät toiselle yritykselle, joten parhaillaan etsitään Leviltä irkkuravintolalle uusia tiloja hyvällä sijainnilla. Oliver’s Cornerista ehti tulla 10 vuoden aikana monen lomalaisen ja myös paikallisten kantapaikka, joten epäilemättä yrityksen palveluja kaivataan tänä keväänä.

– Levillä jatkaminen kiinnostaa, mutta uutta liiketilaa ei ole vielä tiedossa. Haku on päällä, ja toivottavasti löydämme ne, vaikka tällä hetkellä se näyttää olevan haastavaa. Uuden ravintolan avaaminen vaatii tietysti oman työnsä, mutta se on vaivan arvoista, jos vain hyvät tilat löydetään.

– Kiitokset kaikille asiakkaille kuluneista vuosista. Toivotaan että löydämme uudet liiketilat mahdollisimman pian ja pääsemme palvelemaan teitä jälleen, sanoo Oliver’s Cornerin yrittäjä Mona Rytilahti.

Rytilahden toinen Oliver’s Corner löytyy kuitenkin edelleen Rovaniemeltä, jossa se on toiminut jo viisi vuotta. Siellä irkkuravintolan yläkerrassa palvelee pubi ja alakerrassa yökerho.

Timo Koivisto

 


 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas