Levinyt!
 

Aurora Sky tarjoaa pohjoisen ruokia revontulitaivaan alla

20.12.2016

Levin Iglujen kruunu on valmis

Levin Iglut ovat laajentaneet isoin investoin revontulimatkailuun keskittynyttä majoitustuotettaan, syksyn aikana on valmistunut lisää luksusigluja, nyt niitä on kaikkiaan 18 kappaletta. Lisäksi majoitusta saa puoleksi maan sisään rakennetussa Revontulitalossa. Kuin kruunuksi valmistui Utsuvaaran alueen ensimmäinen ravintola, näyttävä ja tyylikäs Aurora Sky iglukylän yhteyteen. Ravintola avautui joulukuun alussa.

aurora sky

Golden Crown Levin Iglujen toimitusjohtaja Kristiina Kylmälahti on syystäkin ylpeä uudesta ravintorakennuksesta, joka palvelee nyt omia yöpyjiä sekä kaikkia muitakin Levin asiakkaita.

– Ravintola aukeaa aamiaisen merkeissä klo 7.30–10.30, aamiaista myydään myös muille kulkijoille. Päivisin täällä ovat baari- sekä kahvilapalvelut toiminnassa, ja iltaisin klo 18–23 saa a´la cartea, keittiö sulkeutuu 22.30. Igluilla on nyt loistava talvikausi, sillä majoitustilat ovat täyteen buukatut helmikuun loppuun asti, mutta sitten on vielä upeaa aikaa kokea igluelämys ja tilaa löytyy. Kannattaa kotimaisenkin asiakkaan viettää erilainen majoitusyö mukavuuksin varustellussa iglussa lasikaton alla ja tutkailla luonnon merkkejä.

Henkilöstöä tarvitaan

Kaikkineen Levin Igluissa työskentelee nyt kymmenen henkeä ja lisääkin vielä tarvitaan kiireapuja. Ravintola- ja vastaanottopäällikkönä on Reeta Kari ja keittiöpuolta luotsaa Heikki Kunnari. He ovat esikuntineen vahvassa iskussa tulevaan kauteen. Ja mikäs on toimiessa, kun kaikki tilat ovat uutuuttaan kiiltäviä.

aurora sky sisä

Ravintola Aurora Skyssä on asiakaspaikkoja yhteensä ala- ja yläkerrassa noin 80. Alakerta on mukava ja tunnelmallinen kotamainen pyöreä tila, jonka keskellä palaa elävä tuli. Yläkerta puolestaan on tyylikäs lasikattoinen ja kodanmallinen korkea näköalaravintola, jossa saa usein illallisen oheen kaupantekijäisiksi hienon revontulinäytöksen, millä tuulella nyt luonto sattuu kulloinkin olemaan.

Heikki Kunnari on tuonut pohjoiskalotin keittiön modernilla otteella ravintolan listoille.

– Poroa ja lohta saa muualtakin alueelta, me panostamme puolestamme muuhun pohjoiseen lähiruokaan makujen soljuessa Jäämereltä Lappiin. On riekkoa, haukea, turskaa, kuningasrapua, ja vegaaneille omia herkkuja. Jälkiruokapuolella olemme valjastaneet käyttöön muun muassa matsutaken, ja Jouko Rajaniemen eli rovaniemeläisen Choko Delin tuotteita. Marmoroitu häränfilee tulee Lappia kauempaa, sillä täällä ei riitä lihatuotanto kaikille tarvitsijoille.

igluja uudet

Tee pöytävaraus

Utsuvaara sijaitsee sen verran syrjässä Levin keskustasta, että jos haluaa varmasti päästä Aurora Skyn ravintolaan, kannattaa ehdottomasti tehdä pöytävaraus ennakkoon. Jos ei ole kauhea kiire, voi paikalle tietysti tulla muuten vainkin ja tutustua odotellessa muun muassa vastaanotto tilojen aulassa olevan pienen shopin tarjontaan.

Jouluksi ja uudenvuoden aikaan on myynnissä erikoismenuita, joten pöytävaraus on suositeltava silloin. Joulun juhla-ateria muun muassa tarjoillaan pöytiin.

Jaspis Toivonen

 

Leviniglut.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas