Levinyt!
 

Yksilöllinen Artica toiminut Levillä 10 vuotta

04.12.2014

Itsenäinen ja persoonallinen.

Levin Keskuskujalla palveleva Artica täyttää 9.12. kymmenen vuotta. Minna Rasku ja Miko Kari huomasivat vuosituhannen alussa, että Levillä on tilaus persoonallisille, tyylikkäille ja rennoille vaatteille rinteeseen ja vapaa-aikaan. He perustivat liikkeensä vuonna 2004 Keskuskujalle, välillä he pistäytyivät pari vuotta myös Torikujalla, mutta koti-ikävä ja sopivan liiketilan vapautuminen toivat takaisin kotikadulle.
Artica on itsenäinen yritys, joka ei kuulu ketjuihin, mikä näkyy niin sen persoonallisessa ilmeessä, palvelussa kuin valikoimassakin. Kymmenen vuoden aikana sille on muodostunut kanta-asiakaskunta, joka koostuu sekä lomalaisista että Levin henkilökunnasta. Kansainvälistyminen tuo joka vuosi asiakkaiksi myös uusia kasvoja ja lisää erikoisliikkeen kysyntää.

 

Artica 10 v ja Minna

Minan Rasku esittelee Adidaksen talvi 2014 värejä.


- Vuosien aikana tekemiseen on tullut varmuutta, ja vaikka olemme luottaneet alusta asti omaan näkemykseemme, asiakkaiden tarpeet ovat ohjanneet liikkeen valikoimaa. Pyrimme joka vuosi löytämään jotain uutta ja tällekin kaudelle on useita uutuuksia, kuten Maloja, Picture ja Fuzawool, sanovat Minna ja Miko.
- Levin intensiivinen sesonki pitää tiiviisti kiinni työssä, mutta joskus on otettava aikaa myös itselle. Harrastamme molemmat monipuolisesti erilaisia ulkoaktiviteetteja. Talvella muun muassa lautaillaan ja kelkkaillaan, kesällä golfataan ja kalastellaan. Kaikelle löytyy oma aikansa, Levillä asuminen ja eläminen ovat opettaneet mukautumaan omanlaiseensa elämänrytmiin.

Vaiherikasta aikaa.

Mielenkiinto ja harrastuneisuus näkyvät myös Artican palvelussa, sillä Minna ja Miko tietävät, mitä heidän hyllyistään löytyy. He osaavat neuvoa ja etsiä asiakkaalle sopivan tuotteen, jossa on se jokin, mikä tekee siitä erikoisen ja asiakkaalle sopivan, Artican palveluajatuksen mukaisesti.
- Takana on tapahtumarikas ja haasteellinen 10 vuotta, jonka aikana Articasta on kasvanut yhteinen lapsemme. Vaikka parisuhteemme päättyi sen toiminnan aikana, halusimme jatkaa liikkeen pyörittämistä yhdessä. Molemmat elävät nyt omissa suhteissaan, mutta olemme edelleen ystäviä ja liikettä hoidamme yhteisellä näkemyksellä. Näinkin voi tehdä, sanovat Minna ja Miko.

Luonnonvoimatkin jännittävät.
- Joskus on jännitetty lentolakkoja, joskus tulivuoren tuomia tuhkapilviä, jotka pitivät lentokoneet maissa. Nyt jännitetään venäjänmatkailua, mutta odotamme luottavaisina hyvää talvea. Pohjois-Norjan ja -Ruotsin matkailu on hyvässä nousussa, ilahduttavasti asiakkaina on käynyt tänä talvena matkailijoita ihan ympäri maailmaa.
Artican 10-vuotista taivalta juhlistetaan asiakkaiden kanssa itsenäisyyspäivän viikonloppuna mukavassa tunnelmassa hyvien tarjousten kera. Ystävien ja yhteistyökumppaneiden kanssa juhlitaan 8.12., seuraavana päivänä 9.12. liike saa levätä suljettuna syntymäpäivänsä kunniaksi, kun henkilökunta on koulutusvapaalla.
(Timo Koivisto)

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas