Levinyt!
 

Levin Kotipizzalla uusi ilme ja uusia palveluita

01.12.2016

Kotiinkuljetus alkaa joulukuussa

Levin Kotipizzan oven avatessaan voi hämmästyä, sillä vastassa on täysin uudistunut tila. Kaikki pinnat ja kalusteet on laitettu elokuun remontissa uuteen kuosiin. Samalla kalusteet ovat löytäneet uudet paikat, ja lopputulos on valoisa, viihtyisä ja toimiva.

kotipizza trio

– Nyt on alkamassa neljäs kautemme Levillä Kotipizza-yrittäjänä, ja toiminta on ollut koko ajan nousujohteista. Työtä tehdään paljon, sesonkina ei juuri muuta tehdäkään, joten tuleehan siitä ajoittain tulostakin. Teimme maaliskuussa Kotipizza-ketjun kaikkien aikojen myyntiennätyksen, mutta vastapainoksi meillä toki on myös hiljaisia hetkiä. Levillä on hyvä toimia, kun yrittäjät tekevät rakentavaa yhteistyötä, jolloin myös työntekijät pystyvät työskentelemään useassa yrityksessä samanaikaisesti, sanoo yrittäjä Aslak Niittyvuopio.

Levin Kotipizza aloittaa joulukuun alussa pizzojen kotiinkuljetuksen, joka toimii Levin ja Levin ympärystien alueella. Kysyntä palvelulle on ollut kova ja nyt siihen vastataan. Enää ei siis tarvitse lähteä hakemaan pizzoja keskustasta, vaan pientä lisämaksua vastaan ne saapuvat lämpiminä mökille.

Seattle’s Best Coffee –erikoiskahvit tulivat avlikoimaan

Remontissa tehtiin sisääntulon yhteyteen enemmän pystypöytätilaa, joka palvelee kiireisiä syöjiä ja tilauksen odottelijoita. Laskettelukengät jalassa on helppo istahtaa korkeisiin pöytiin, mutta perältä löytyy leppoisampaa tilaa sohvineen pidempään viihtyville. Materiaalivalinnoissa on huomioitu ympäristöystävällisyys, esimerkiksi alakerran tuolit on tehty kierrätyspulloista.

Kotipizzassa palvelevat yrittäjä Aslak Niittyvuopion lisäksi Maria Vainio, Krista Ahola ja Nora Pieski. Aslakin vaimo Hanna tulee tarvittaessa kiireavuksi. Sesongiksi tarvitaan vielä ekstraajia, joten jos haluaa astua mukaan remmiin, kannattaa olla yhteyksissä.

Kotipizza on lisännyt valikoimaansa Seattle’s Best Coffee -erikoiskahvit, jotka voi juoda paikan päällä tai ottaa mukaan. Kuusi kahvilaatua eri variaatioilla tuovat kahvin ystäville mukavan lisän mielijuomansa hampaankolotukseen. Kahvit ovat reilusti tuotettuja, joten maun lisäksi ne tuovat myös hyvän mielen. Uutuutena on vegaanipizza vegaanijuustolla, kotimaisella härkiksellä eli härkäpavulla. Myös salaatit kuuluvat Kotipizzan valikoimaan, jos pizza ei maistu. Raaka-ainevalintoja ketjussa ohjaavat laatu ja kotimaisuus.

– Tervetuloa uudistuneeseen Levin Kotipizzaan, sillä meiltä saa nopeasti maistuvaa ruokaa. Kun palvelemme aivan eturinteen alla, ei tarvitse hukata harrastusaikaa, rinteestä ruokapaikkaan pääsee tosi nopeasti, vinkkaa Aslak.

Timo Koivisto

 

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas