Levinyt!
 

Hölmölän toimii huumorilla

17.11.2016

Hyvä fiilis tarttuu jo ovelta.

Pub Hölmölä Levitorilla aivan Levin ytimessä on iloisesti palveleva pubi, jossa moni asia on vähän väärin päin. Pubin sisustuksen hölmöt yksityiskohdat saavat hyvälle tuulelle, ja jo sisään astuessa tarjoilijan iloinen tervetulotoivotus tuo hymyn huulille.

– Asiakkaan viihtyminen ja hyvä palvelu ovat meille kunnia-asioita, joista ei tingitä. Meillä on tarjoilijoiden kesken käynnissä jatkuvasti pieni kisa, mitä kaikkea keksitään asiakkaiden viihdyttämiseksi. Hölmölässä tarjoilijan työ onkin eräänlaista hetkeen reagoivaa standup-komiikkaa unohtamatta ammattitaitoista palvelua, sanoo pubin ravintolapäällikkö Niko Merikko.

Ravintolassa on kolme selkeää osastoa, joista asiakas voi valita sisään tullessaan. Baaritiskin edessä sijaitsevissa pöydissä ohikulkija voi käydä pikaisesti drinkillä tai oluella. Huumorilla kulkevan Hölmölä Express -bussin puolella chillaillaan ja nautiskellaan tasaisesta kyydistä, ja peliosastolta pelihenkiset löytävät itselleen samanhenkistä seuraa.

Koirallekin oma olut!

Hölmölän holillisten ja holittomien juomien valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto joka makuun. Jos nälkä yllättää, joka päivä klo 12–16 on tarjolla keittolounasta, muina aikoina listalta saa muun muassa burgereita, kuuluisan 40 cm jättihodarin, joka vie taatusti nälän, sekä herkku-, makkara-, ja kanakoreja ja paljon muuta. Jälkkäriksi voi nauttia kuuman juoman, pirtelön tai vaikkapa jätskipläjäyksen.

– Hölmölään ovat päiväsaikaan tervetulleita sekä aikuiset että lapset, ja myös lemmikit voivat tulla sisälle kytkettyinä. Koirille on muuten tarjolla myös kanan- tai naudanlihan makuista alkoholitonta koiraolutta, joten olemme huomioineet tuotevalikoimassamme myös ihmisen parhaan ystävän. Kovimpina sesonkeina voimme joutua tekemään poikkeuksia lasten ja lemmikkien sisäänpääsyn suhteen, jos meno on jo päivällä yltynyt kovin vauhdikkaaksi. Ajatuksena silloinkin on asiakkaiden etu, että kaikilla olisi mukavaa.

– Nakkikioskin seinältä selviää päivän kansainvälinen teema, tänään on muuten Halaa kasvissyöjää -päivä. Järjestämme pubiolympialaisia pitkin kautta. Lisäksi on joka kuukausi pop up -artistipäiviä, joista ilmoitamme Hölmölän Facebook-sivuilla tapahtuman lähestyessä. Myös NHL-turnaukset Xboxilla ovat jälleen talven ohjelmassa.

– Meillä soi tietysti aina musiikki, mutta sopivalla voimakkuudella, jotta keskustelu on mahdollista. Todisteeksi vierailusta voi ottaa selfien pian rakentuvalla selfieseinällä. Tervetuloa viihtymään Hölmölään, Merikko toivottaa.

Timo Koivisto

Facebook/Pub Hölmölä

hulluporo.fi/holmola

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas