Levinyt!
 

Hymy on edullista ja leppoisuus tarttuu

17.11.2016

Sitä ei voi olla huomaamatta

Ei ole mikään salaisuus, että Break Sokos Hotel Levillä tunnelma on äärettömän ystävällinen. Tulipa vieras sitten taloon ensi kerran tai käy joka päivä lounaalla, aina jo aulan kahvila- ja respaväen vastaanotto on yhtä iloinen. Ja ystävällisyys kantaa kaikki yksiköt läpi koko hotellin.

brak maria ja silja

– Meillä on oma visio olla Levin paras työyhteisö, jossa yhteinen tavoite yhdistää koko taloa. Henkilökunta on tehnyt omat lupauksensa asian eteen, kaveria ei jätetä ja kaikessa autetaan, pienin ja suurin teoin, kertoo Coffee Housen vuoropäällikkö Silja Lähteenmäki.

Silja tuli Oulusta viime kaudella Leville vuoropäälliköksi talvisesonkiin, mutta nyt seutu tuntuu kodilta ja pesti on vakiintunut. Myös oma mies on töissä samassa talossa, hotellin vastaanoton yörespana.

– Kotona vaihdammekin nyt läpsystä työvuoroa. Viihdyn Levillä valtavan hyvin, ja meillä on kiva työporukka, joka tapaa myös vapaa-ajalla. Tehdään yhdessä monenlaista mukavaa ja on ystävystytty. Meille on valikoitunut töihin sellaisia luonnostaan hyviä ja ulospäin suuntautuneita tyyppejä, välillä silti muistuttelemme työmaalla tätä periaatetta, että aina tervehditään ja ollaan ystävällisiä.

break aula

– Ei ole suuri vahinko tervehtiä vaikka monta kertaa päivässä, eikä se hymy kulu. Ihanaa on myös kuulla, että tässä ollaan onnistuttu. Tämä on break-hotelli, ja break-tekoihin kuuluu iloisuus ja energisyys sekä pienet yllätyksetkin myös asiakkaille, listaa Silja.

Kesä vilkastuu entisestään, talvi sitä jo on

Ravintolapäällikkönä Levillä on yhtä kauan kuin Siljakin ollut Maria Halilaj, joka nyt huokaa helpottuneena, että enää ei tarvitse jännittää niin paljon tulevaa kuin vuosi sitten.

– Nyt ollaan paljon viisaampia, kun on nähty tämä vuodenkierto täällä. Viime kesä oli jo vilkas ja ensi kesälle tulossa on entistä enemmän aasialaisia ryhmiä. Meillä on sikäli hyvä tilanne, että sesonkiin tulee monia niin sanottuja vanhoja työntekijöitä, joilla ovat talon tavat jo tiedossa. Ja ilahduttaahan sekin, että meille halutaan tulla töihin uudeksikin kaudeksi, sanoo Maria.

break tiski

– Uudet työntekijät perehdytetään hyvin eikä ketään jätetä yksin vastuuseen alkuvaiheessa. Nämä meidän palveluteesit ja koko S-ryhmän omat arvot ovat tärkeitä kaikille. Omistaja-asiakkaiden määrä on kasvussa ja heidän etunsa ovat myös merkittäviä.

Kahvila Coffee House on avoinna klo 10–22 joka päivä, kahvilatuotteiden lisäksi tarjoillaan omaa  Bar Menuta sekä joka päivä itse tehtyä lohikeittoa. Ruokaravintola Kiisa hoitaa sitten a´la carte -tarjoilun ja myös Kiisan aamiainen on uudistunut.

– Coffee Housessa meillä on todella monipuolinen työmaa ja lisäksi joskus autamme kykyjen mukaan hotellin vastaanotossa ja päin vastoin, sillä meillähän on yhteinen pitkä tiski. On kivaa, kun tulee vilkas talvi. Levi on niin kansainvälinen ja saa taas puhua kieliä, englantia ja ainakin ruotsia, sanoo Silja.

Jaspis Toivonen

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas