Levinyt!
 

Arctic World Cupissa ratkotaan laserpelin mestarit

03.11.2016

Ensimmäiset semifinalistit ratkottu, karsinnat jatkuvat

Ulkolaserpeleistä ja tuloksekkaasta tiimityöstä kiinnostuneiden katseet kääntyvät tänä talvena kohti Winter Laser World Leviä, sillä marraskuussa alkavien karsintojen tuloksena siellä pelataan helmikuun 2.–4. päivä ulkolaserpelin Arctic World Cup. Ensimmäiset semifinaalipaikat jaettiin jo elokuun lopussa Espoo Live -tapahtumassa, missä 350 pelaajan 6 tunnin nonstop-turnauksen voittajat selvittivät tiensä suoraan helmikuun semifinaaleihin. Muut kilpailuun osallistujat selviävät ennen helmikuuta Helsingissä, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Levillä pelattavissa karsinnoissa.

laserpeli

Arctic World Cupin voittajajoukkue saa maineen ja kunnian lisäksi kuvansa Winter Laser World Levin Hall of Fame -seinälle ja nimensä upeaan kiertopalkintoon sekä suoran semifinaalipaikan ensi vuoden kilpailuun. Luvassa on myös muita palkintoja, joista lisätietoa kilpailun lähetessä. Yleisen sarjan lisäksi pelataan myös julkkis cup, jonka toinen finalisti ratkeaa yleisöäänestyksen perusteella ja toinen semifinaalipeleissä lauantaina 4. helmikuuta.

– Kun mietin, missä asiassa Levi erottuu edukseen, mieleen tuli tiimityö. Siitä lähti idea tästä kilpailusta, ja sitähän ulkolaserpelit ovat, yhdessä tekemistä, strategioita ja joukkueen eteen heittäytymistä. Kuten Levillä tehdään asioita yhdessä Levi-hengessä, Arctic World Cup kutsuu joukkueet suunnittelemaan parhaat strategiat kisan voittamiseksi, sanoo Levin lasermaailman emäntä Viivi Autio.

Sinustako Arctic World Cupin voittaja?

– Toivon kilpailuun perheitä, yrityksiä sekä kansainvälisiä tiimejä ja julkkiskisaan tietysti myös hyvän tiimihengen omaavia julkkisjoukkueita. Ainakin Antti Taipale osallistuu kisaan Snow Queen -tiimillään, ja Sami Hedberg sekä Pää-Äijät ovat mukana omilla tiimeillään. Lisää joukkueita vahvistetaan lähempänä. Tulevina vuosina toiveissa olisi, että Arctic World Cupiin voisi yhdistää muitakin talvisia lajeja, mutta aloitetaan nyt laserpeleillä.

Winter Laser World Levin suosio kasvoi viime vuonna huimasti, ja nousu näyttää jatkuvan varausten perusteella edelleen samaa tahtia. Pelikeskuksella on faneja, jotka pitävät yhteyttä ympäri vuoden. Ennen kaikkea englantilaiset asiakkaat ovat olleet lajista erityisen innostuneita.

Levin talviseen lasermaailmaan ja sen peleihin pääsee tutustumaan Levin talvikauden avajaisten ja maailmancupin yhteydessä erikoishinnoin. Silloin on hyvä aika käydä testaamassa mistä on kysymys ja alkaa kasata voittoisaa joukkuetta Arctic World Cupia varten.

Timo Koivisto

arcticworldcup.com

virtatuotanto.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas