Levinyt!
 

Aito Ihkufiilis avautui Ouluun

18.11.2014

Oulun Ihku 2014

Oulun uusi Ihkuravintola (Kuva: Reijo Hietanen)

Levillä viiden toimintavuotensa aikana ilmiöksi nousseen Karaoke Bar & Night Club Ihkun omistaja Tomi Keisala ja puolisonsa ravintolapäällikkö Riitta Paloniemi ovat syksyn aikana laajentaneet toimintansa myös Ouluun, osoitteeseen Torikatu 22. Kuten Levillä, myös Oulussa toiminta-ajatuksena ovat hyvä palvelu, rento meininki, viihtyisä ympäristö sekä laadukkaat esiintyjät.
Kahteen osaan jaetussa ravintolassa on Levin tapaan karaokebaari sekä yökerho. Ravintola avattiin virallisesti 6.11., mutta jo virallisia avajaisia edeltävänä viikonloppuna järjestettiin sisäänajotesti, jolla varmistettiin, että kaikki on valmiina avausta varten. Ilman ennakkomarkkinointiakin oven takana oli heti ensimmäisenä testipäivänä puolen tunnin jono, joten Ihku näyttäisi olevan vetonaula myös Oulussa.
- Halusimme varmistua, että kaikki toimii kuten pitää, joten testasimme tilat, laitteet ja toiminnot ennen käyttöönottoa testiviikonlopulla. Kaikki toimi hyvin, joten viikkoa myöhemmin oli helppo viettää virallisia avajaisia, siitä alkoikin sitten täysi tohina joka jatkuu edelleen, sanoo Ihkun toimitusjohtaja Tomi Keisala.
- Toimme Levillä toimivaksi todetun konseptin Ouluun, ja Levin henkilökunta tuli avuksi Oulun avajaisiin. Ajatuksenamme on, että tiskien on toimittava ja asiakkaiden saatava palvelua jouhevasti. Jos jossakin on jonoja, pyrimme siihen, että ne ovat oven ulkopuolella.

Asiakkaan oma tähtihetki.

- Samoin kuin Levilläkin, olemme panostaneet myös täällä äänentoistoon, valoihin ja ravintolan viihtyisään ilmeeseen. Pyrimme palvelemaan karaokelaulajia laadukkaasti, sillä lauteille nousevan laulajan tulee saada oma hetkensä illan tähtenä. Karaokevetäjä huolehtii laulajista aina, kun ovet ovat avoinna.
Ravintolan ikäraja on perjantaisin ja lauantaisin 22, muulloin 20 vuotta. Avoinna ollaan joka päivä, maanantaina ja tiistaina klo 18–02, muulloin klo 18–04. Yökerho palvelee keskiviikosta lauantaihin klo 22–04. Keskiviikot ovat Oulussa Ihkun stand up -iltoja, bilebändit taas nousevat lavalle torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Kevään aikana esiintyy useita tähtiartisteja Suomen huipulta akustisesti ja intiimisti.
- Oulun Ihkuun on pyritty saamaan Levin Ihkun tunnelma ja meininki. Testiviikonloppuna leviläisiä vieraita kävi toteamassa, että tunnelma on kuin olisi tullut kotiin, joten ilmeisesti olemme onnistuneet. Tuotevalikoimamme on Levillä hyväksi todettu ja monipuolinen, josta löytyy jokaiselle jotain. Se on kehittynyt vuosien varrella lähtökohtana asiakkaiden toiveet ja tarpeet.
(Timo Koivisto)

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas