Levinyt!
 

Levi Wild Ride on kansainvälinen motoristitapaaminen

18.08.2016

Ohjelmasta saatiin kiitosta.

Levin katukuva täyttyi 11.–14.8. moottoripyöräilijöistä, kun Levi Wild Ride -kokoontumisajo toi motoristit tunturiin. Ohjelmallisessa viikonlopussa tavattiin tuttuja, tutustuttiin muihin harrastajiin, vietettiin aikaa yhdessä ja nautittiin tapahtuman ohjelmista. Levi Wild Riden järjestivät MC Levi ja Hullu Poro, ja tapahtumien keskuksena toimi Hotelli Hullu Poro.

levi wild ride

Perjantaina rokattiin raa’asti tunturisuunnistuksessa Levin keskustassa, ja lauantain perinteinen paraatiajo suuntautui Torassieppiin, missä tutustuttiin muun muassa huskytarhan elämään. Paraatiajon jälkeen motoristit suuntasivat Könkäälle Tonttulan turnajaisiin ja rantasaunalle. Levi Wild Ride sai osallistujilta kiitosta ohjelmastaan, koska usein kokoontumisajoissa ei ole järjestettyä ohjelmaa paikalle saapumisen jälkeen.

Lofootit–Nordkapp–Levi on kaunis reitti.

Parinkymmenen hengen ryhmä pohjoisnorjalaisia Harley Davidson -faneja ajeli Lofooteilta Nordic Harley Days -tapahtumasta Nordkapin kautta Leville. Suurin osa heistä suuntasi Leviltä Rovaniemelle, Kalixiin ja sieltä takaisin Norjaan, muutama jatkoi vielä Jängällä jytisee -tapahtumaan Saariselälle (19.–21.8.).

– Ajamme Harley Davidsoneilla tapaamisissa ympäri Eurooppaa. Vuonna 2013 kävimme Roomassa, ja Paavi siunasi kaksi seuramme jäsenistä pyörineen noin tuhannen muun osallistujan kanssa. Tapahtumassa oli yli 150 000 osallistujaa. Suuret kokoontumiset näyttävine pyöräalueineen vetävät puoleensa, he sanoivat.

Saksalaiset Claudia Pokorny ja Rainer Jonas tulivat myös Leville Nordkapin kautta Lofooteilta. Kotoa Schweinfurtista lähdön jälkeen mittariin oli kertynyt jo lähes 6 000 km, ja ennen kotiin pääsyä edessä oli vielä pari tuhatta lisää.

– Reitti Lofooteilta Nordkapiin ja sieltä Leville oli hieno. Meillä on kotona aivan tarpeeksi metsiä, joten oli mukava katsella lukemattomia järviä reitin varrella. Majoitumme kolmen viikon matkamme hotelleissa, Levillä Hullu Porossa.

– Levi Wild Riden huomasimme pohjoisnorjalaisen Harley Owner Groupin, Arctic Chapter Norwayn, kotisivuilta. Leviltä ajamme Joulupukin Pajakylään Rovaniemelle ja sieltä Helsinkiin, sitten lautalla Saksaan ja takaisin kotiin. Kotimatkaan on varattu vielä viikko aikaa.

Timo Koivisto

 
 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas