Levinyt!
 

Janne Pelkonen siirtyy Koripalloliiton palvelukseen

07.07.2016

Tärkeitä asioita maaliin, hyvä sauma uusille haasteille.

Levi Eventsin ja Levi Golfin toimitusjohtajana sekä World Cup Levin pääsihteerinä työskennellyt Janne Pelkonen siirtyy heinäkuun lopussa Suomen Koripalloliiton palvelukseen. Hänet on nimetty Korisliigan myynnistä ja markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi vastuualueenaan koripallon Suomen pääsarjojen kehittäminen.

Pelkonen Janne

– Uusi ja mielenkiintoinen pesti tuli sopivaan saumaan. Voin lähteä Leviltä kohti uusia haasteita hyvillä mielin, sillä saimme Levin kehitystyössä monta hyvää asiaa maaliin. Pujottelun maailmancupista tehtiin viisivuotinen järjestelysopimus Leville ja Ylläs Levi Ski Marathon pääsi mukaan Ski Classics -sarjaan, sekin viisivuotisella sopimuksella, sanoo Pelkonen.

Golfkentällä on tehty merkittäviä investointeja ja viime kesänä se sai tulikasteensa golfammattilaisten kisapaikkana. Tämän vuoden ammattilaiskisa on Pelkosen mukaan edellistä suurempi ja hienompi. Ammattilaiset vievät maailmalle viestiä Levin kentän tasosta ja potentiaalista.

– Myös Levi Outdoor Fest on kasvamassa yhdeksi Levin kesämatkailun vetonauloista. Seuraajallani on hyvä jatkaa tästä eteenpäin. Ihmisten on vaihduttava, jotta uudet ideat pääsevät esiin.

Leviltä hyviä ystäviä ja elämänkumppani.

Pelkonen uskoo tapahtumien markkinavoimaan. Ne ovat hänen mielestään ostettua mainontaa edullisempi ja tehokkaampi tapa markkinoida, toki niiden eteen täytyy tehdä myös paljon työtä. Kun Pelkonen lähtee kehittämään suomalaista koripalloliigaa, hän näkee tulevien Suomessa järjestettävien poikien ja miesten EM-kisojen markkina-arvon merkittävänä liigan kannalta.

– Kiitos Jouni Palosaarelle, Lauri Kurulalle ja Mika Kuuselalle sekä kaikille yhteistyökumppaneille, työkavereille, sidosryhmille, vapaaehtoisille, ystäville ja kaikille Levillä asuville. Olen nöyrästi kiitollinen, että olen saanut hengittää kanssanne Leviä reilun kahden vuoden ajan. Jokainen päivä on ollut upeaa aikaa mahtavien haasteiden ja ihmisten parissa.

– Suurin löytöni Levin matkalta oli kuitenkin elämänkumppani, joka pisti myös arvomaailman uusiin puihin. Tulen Leville jatkossa turistina, sainhan täältä paljon hyviä ystäviä, joita on mukava tulla tapaamaan. Lähden haikein mielin, mutta mielenkiinnolla uuteen tehtävääni ulkopuolisena, kuten tulin myös Leville.

Timo Koivisto

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas