Levinyt!
 

Postin ja Matkahuollon palvelut saa S-Market Leviltä

07.07.2016

Henkkarit mukaan.

Vuodesta 2009 toiminut S-Market Levi sai vuoden alussa tehdyllä laajennuksella 120 neliötä lisää tilaa. Ruokakaupan ja Alkon ohella samoissa tiloissa palvelevat Matkahuolto sekä 8.7. sinne muuttanut Sirkan Posti, joiden palvelutiskit sijaitsevat kassojen luona uloskäynnin yhteydessä. Posti on koulutusten vuoksi suljettuna vielä 9.–10.7., minkä jälkeen se on avoinna kaupan aukioloaikojen mukaan ma–la klo 8–21 ja su klo 10–21.

S-market posti yms

– Posti sijaitsee pohjoisessa monilla paikkakunnilla Arinan liikkeiden yhteydessä. Sirkan Posti toimii ihan kuten ennenkin. Poste restante on Levillä merkittävässä osassa, ja meille tulevat käyttöön avaimelliset postilokerot, noutopostin voi noutaa vanhaan malliin myös tiskiltä, sanoo S-Market Levin myymäläpäällikkö Sanna Koivisto.

– Henkilökunta on koulutettu palvelemaan postiasioissa, ja kaikki ovat myös käyneet harjoittelemassa Kittilässä. Levin elämän sesonkiluontoisuuden vuoksi toivomme, että myös paikalliset pitävät henkilöllisyystodistuksen mukana paketteja noudettaessa, sillä henkilökunta vaihtelee sesonkien mukaan, ja paketin luovuttamiseen vaaditaan varma tunnistus. Sama käytäntö on toiminut Matkahuollossa hyvin. Levin Matkahuoltoon toimitetaan Lähelle-paketit, joiden maksimipituus on 150 cm ja paino 30 kg.

Kaupan tuotevalikoimaan täydennyksiä.

Laajennuksessa myös myymälään saatiin lisätilaa, joten tuotteet on saatu entistä paremmin esiin. Kun Sirkan Kauppa lopetti, päätettiin lisätä S-Marketin käyttötavaravalikoimaa, esimerkiksi keittiön pienkoneet tulevat uusina tuotteina. Valikoimaa kehitetään asiakkaiden toiveiden pohjalta, joten kannattaa kysyä rohkeasti, jos kaipaa jotain uutta tuotetta valikomiin.

– Kesäkauppa on lähtenyt hyvin käyntiin. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa matkailijoista, mikä korostuu sesonkien aikana. Viime talvi oli myynnillisesti kaikkien aikojen paras. Venäläisten tilalle ovat tulleet muut kansallisuudet. Norjalaiset ovat löytäneet Levin, ja heitä näkyy täällä jo ympäri vuoden. Kesän aikana on tullut mukavasti myös uusia asiakasomistajia, mikä kertoo, että myös paikallisia asiakkaita on saatu taas lisää. Matkailija valitsee tuotteensa fiiliksellä, paikallinen taas asiakas ostaa enemmän harkiten.

Timo Koivisto

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas