Levinyt!
 

500 koiraa kirmaa Gondolille elokuun alussa

07.07.2016

Hyvä paikka tutustua harrastukseen.

Ounasjokilaakson Kennelkerho järjestää 6.–7.8. Levin gondolialueella koiranäyttelyn FCI:n ryhmille 1, 2, 5, ja 9. Lauantaina arvostellaan ryhmät 1 ja 5 ja sunnuntaina ryhmät 2 ja 9. Ilmoittautumisajan päätyttyä näyttelyyn on tulossa yhteensä noin 500 koiraa.

Koiranäyttely

Arvostelut alkavat molempina päivinä klo 10, tarkemmat aikataulut julkistetaan viikkoa ennen kilpailua. Tuomareina toimivat Helin Tenson, Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, Juha Putkonen, Maija Mäkinen ja Markku Kipinä. Näyttelyalueelle on vapaa pääsy ja siellä palvelee kanttiini, josta saa ruokaa, kahvia ja virvokkeita. Koiratarvikkeita ja ruokia näyttelyssä myy Levin Lemmikkitarvike.

– Ryhmänäyttelyt ovat oivallinen paikka tutustua koirarotuihin ja -harrastajiin. Ne ovat koiran hankkimista suunnittelevalle kuin messut, sillä pienellä alueella voi nähdä paljon eri rotuja, keskustella koiraharrastajien kanssa ja kuulla heiltä tietoa niiden ominaisuuksista. Samalla voi tutustua myös koiranäyttelyn kulkuun, sanoo näyttelytoimikunnan sihteeri Susanna Olli.

Toimiva ja maisemallinen näyttelyalue.

Ounasjokilaakson Kennelkerho on Kittilän ja Muonion alueella toimiva aktiivinen koiraseura, jossa toimivat metsästyskoira-, palvelus- ja seurakoira sekä pelastuskoirajaosto. Seura järjestää nyt ensimmäistä kertaa kaksipäiväisen ryhmänäyttelyn.

– Tuomarit ovat kokeneet Levin näyttelyalueen toimivaksi ja myös maisemaltaan upeaksi.  Myös itse tapahtuma on saanut heiltä paljon kiitosta, ja itse asiassa oli juuri heidän ehdotuksensa tehdä siitä kaksipäiväinen. Tervetuloa sekä paikallisille että matkailijoille hyvän mielen kesäisiin koirapäiviin tutustumaan koiriin ja koiraharrastajiin sekä nauttimaan mukavasta näyttelytunnelmasta, Olli toivottaa.

Timo Koivisto

ounasjokilaaksonkennelkerho.com

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas