Levinyt!
 

Lapland Safaris aloitti omat kesäohjelmat Levillä

08.06.2016

Kirkkaita vesiä ja puhdasta ilmaa.

Kesä on jo pitkään ollut tärkeä osa ohjelmapalveluyritys Lapin Safarien toimintaa Rovaniemellä ja Saariselällä. Levillä tähän saakka talveen keskittynyt yritys julkaisi kesäkauden alussa myös Levin kesäisen viikko-ohjelman, joka pyörii kesäkuun alusta syyskuun loppuun saakka.

Lapland safaris mönkijä

Maanantaisin klo 9–13 vaelletaan Euroopan puhtaimpaan ilmaan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemiin. Oppaan johdolla perehdytään tunturien eläimiin ja kasveihin sekä tutustutaan Pallaksen luontokeskukseen. Noin 3 km vaelluksen aikana myös tulistellaan ja paistellaan nuotiomakkarat.

Tiistaina klo 10–15 tehdään veneretki kirkasvetisen Aakenusjärven mökille, missä kokataan erätulilla, heitetään tikkaa, tavoitellaan jättiläistaimenta sekä kerätään luonnon tarjoamia antimia ajankohdan mukaan. Retki sopii kaikille luonnosta pitäville, myös perheille.

Keskiviikkona ohjelmaa aamusta yöhön.

Keskiviikko on ohjelmien täyteinen päivä. Aamulla klo 10–12 lähdetään tutustumaan Rauhalassa sijaitsevaan Wild Motionin huskytilaan, jossa päästään rapsuttelemaan rekikoiria ja kuullaan koirien elämästä. Kodassa paistellaan makkarat ja nautitaan kahvit. Klo 13–15 lähdetään mönkijäsafarille Levin maisemiin. Polaris Razor -mönkijöissä on selkänojallinen penkki ja ratti, joten sen ajaminen on leppoisaa, kuin autolla ajelisi. Ajoneuvon kuljettamiseen vaaditaan vähintään T-kortti.

Illalla klo 19.30–00.30 lähdetään keskiyön auringon veneretkelle Aakenusjärven mökille. Mökkielämästä nauttimisen lisäksi keräillään luonnon antimia, kalastetaan, saunotaan ja nautitaan kaikessa rauhassa kesäillasta. Paluumatkalla poiketaan Levin huipulla nostamassa malja keskiyön auringolle.

Torstaisin klo 10–12 voi testata helppoa pyöräilyä sähkömoottorin avustamalla fatbike-pyörällä, jolla ylämäetkin sujuvat vaivattomasti. Pyörät sopivat kooltaan aikuisille polkijoille.  

Lauantaisin klo 21.30–00.30 on keskiyön auringon vaellusretki Levitunturin maisemiin. Helppokulkuisella reitillä nautitaan valoisasta yöstä ja retkieväistä sekä kohotetaan malja keskiyön auringolle.

Ilmoittautumiset Lapland Safarien kesäohjelmiin tulee tehdä toimistolle, verkkokauppaan tai Levin matkailuinfoon 24 tuntia ennen ohjelman alkamista.

Mielenkiintoisia menopelejä myös vuokralle.

– Kesämatkailija kaipaa monipuolista tekemistä. Luomme tänä kesänä perustaa yrityksemme Levin kesämatkailulle. Oppaina on yrityksen omia ja freelance-oppaita. Pyrimme pitämään ryhmäkoot pieninä, jolloin pystymme persoonalliseen palveluun, se sopii hyvin kesän luontomatkailuohjelmiin, sanoo yrityksen Tunturi-Lapin alueen aluepäällikkö Janne Alaniska.

– Vuokraamme asiakkaille myös mönkijöitä, sähköavusteisia polkupyöriä sekä kolmirattaisia Spyder-moottoripyöriä. Vuokraukseen vaaditaan ajoneuvon edellyttämä ajokortti. Toimistomme on avoinna arkisin klo 10–14.

Tänä kesänä alkavat myös charterlennot Kittilän lentokentälle, kun Kontiki tuo kerran viikossa Sveitsistä matkailijoita Leville. Matkat ovat yksittäisille asiakkaille, ja asiakkaat liikkuvat Leviltä vuokra-autoilla ympäri Suomen, Ruotsin ja Norjan Lappia. He saavat halutessaan Lapland Safareilta mukaansa tabletin, jonka Luondu-sovellukseen on ohjelmoitu kiinnostavat käyntikohteet sekä palvelut ja niiden aukioloajat matkan varrella.

Timo Koivisto

laplandsafaris.com

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas