Levinyt!
 

Poron Portissa huolletaan myös autot

08.06.2016

Huollot ja remontit autoihin sekä pienkoneisiin.

Liikekeskus Poron Portti sai toukokuun puolivälissä uuden palvelun, kun autokorjaamo Special Service Finland avasi siellä ovensa. Valoisassa ja siistissä korjaamossa työskentelee yrittäjä Ismo Teinilä, jolla on parinkymmenen vuoden kokemus autojen korjaus- ja huoltotöistä, niistä 12 vuotta Toyotalla. Hänellä on myös toinen korjaamo Turussa.

Poron Portti auto

– Asiakkaita alkoi tulla välittömästi, kun avasin ovet, joten täällä selkeästi tarvittiin korjaamoa. Olemme lomailleet vaimoni Anninan kanssa Levillä yli viisitoista vuotta, perheeseemme kuuluu myös kaksi lasta. Kun huomasin, että täältä puuttuu korjaamo, etsin pari vuotta sopivaa liiketilaa, ja viimein se löytyi. Harrastamme moottorikelkkailua ja laskettelua, joten Levi oli houkutteleva kohde liiketoiminnalle. Nyt olemme etsimässä täältä sopivaa asuntoa, Teinilä sanoo.

– Meillä onnistuvat korjaus- ja huoltotyöt kaikkiin automerkkeihin sekä pienkoneisiin. Haen tarvittaessa hinausautolla tien päälle jääneet kulkupelit, ja voin noutaa auton huoltoon kotoa tai mökiltä ja palauttaa sen asiakkaalle huollon jälkeen. Maksun voi suorittaa kortilla mobiilimaksupäätteen ansiosta missä tahansa. Laitan autot myös katsastuskuntoon ja käytän ne asiakkaan puolesta katsastuksessa. Meillä on lisäsksi sijaisautopalvelu.

Special Service tuo maahan käytettyjä autoja, joten voi tehdä jopa autokaupat. Teinilältä onnistuu myös erikoisempien automallien korjaus, vaikka kilpa-autojen virittely, sillä hän kilpailee driftingissä.

Monipuolinen liikekeskus.

Liikekeskus Poron Portti osuu jokaisen Leville ajavan silmiin, sillä se sijaitsee Levin huipulle johtavan tien risteyksessä kantatie 79:n varrella. Saman katon alla on useita yrityksiä.

ST1 Poron Bensikseltä saa polttoaineiden lisäksi virtaa sähköautoon sekä kaasut. Siellä on harjaton autopesu, ja moottoripyöräilijöille on ilmainen pesupaikka. Valikoimissa on autotarvikkeita, voiteluaineita sekä erilaisia ajankohtaisia tuotteita. Ruokaa on tarjolla aamusta iltaan, ja ravintolassa on A-oikeudet. Lisäksi on bussikuskeille oma taukotila saunoineen, tiloja vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin. Siellä voi pelata myös jälkipelit tai Veikkauksen ja Fintoton rahapelejä.

K-market Levinporosta saa eväät mökille tai napata matkalle naposteltavaa. Koneliike ja -vuokraamo Levi Pro Shop palvelee koneasioissa, ja yläkerrassa sijaitsee parturi-kampaamo Levin Taika. Poron Portti avaa virallisesti kesäkautensa 11.6. Silloin keskuksessa on paljon muutakin mukavaa kesäistä ohjelmaa.

Timo Koivisto

https://www.facebook.com/specialservicefinland

puh. 050 3178110

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas