Levinyt!
 

Vuorokausi maastopyörän satulassa kerää rahaa

08.06.2016

Pisimmälle polkenut on voittaja.

Levi 24 -maastopyöräkilpailu täyttää tänä vuonna 10 vuotta, joten on aika lähteä verestämään muistoja menneiltä vuosilta tai osallistua untuvikkona juhlakisan tunnelmasta. 10.–11.6. poljettavan kilpailun idea on yksinkertainen. Pisimmän matkan 24 tunnin aikana polkenut pyöräilijä tai joukkue on sarjansa voittaja.

Kilpailu poljetaan viidessä sarjassa. Sekä naisille että miehille on soolosarja, lisäksi voi polkea joko 2- tai 4-henkisenä joukkueena kilpasarjassa tai maksimissaan 8 hengen joukkueena hyväntekeväisyyssarjassa. Viestinä etenevän kisan aikana eniten radalla viihtyvä ryhmä on luonnollisesti vahvimmilla kisassa.

Hyväntekeväisyyssarjan osallistumismaksuista 25 prosenttia lahjoitetaan Lapin keskussairaalan vastasyntyneiden tehovalvonnalle ja 25 prosenttia ikäihmisten aktiivisuutta tukevaan Kittilän Ihmiset ry:n toimintaan. Jokainen joukkue tai osallistuja sarjasta riippumatta voi halutessaan hankkia lisäksi sponsoreita maksamaan tietyn summan hyväntekeväisyyteen ajettua kierrosta kohti.

Juhlan kunniaksi ennätykset uusiksi.

Reitti on noin 10 kilometriä pitkä, eikä se ole ylivoimaisen raskas kuntoilijallekaan. Kisakeskuksena toimii Zero Point, ja kisatoimisto on auki perjantaina 10.6 klo 15.30–17.30.

Kisarupeama lähtee käyntiin joukkueenjohtajien kokouksella klo 16.45, minkä jälkeen joukkueet valokuvataan. Kuvauksen jälkeen avausosuuden polkijat siirtyvät starttiviivalle, ja kisan lähtölaukaus kajahtaa klo 18.

– Levi 24 on perinteisesti ollut kansainvälinen, ja aikaisempina vuosina siihen on osallistunut nelisenkymmentä joukkuetta, mutta juhlavuotena luonnollisesti kaikki kynnelle kykenevät lähtevät mukaan. Niinpä tavoitteeksi voisi laittaa sekä osallistujaennätyksen, kierrosennätyksen että hyväntekeväisyyssumman ennätyksen rikkomisen, sanoo Levi Eventsin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Timo Koivisto

levi24.fi

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas