Levinyt!
 

Rallycenter mukautuu asiakkaan toiveisiin

21.04.2016

Vastahankittu Area X kesän kehityskohde

Levi Rallycenterillä on takana vilkas sesonki. Yritys sai tänä talvena toisen toimipisteen, Veitservasassa Muoniontien varrella sijaitsevan, Area X -nimisen harjoitusalueen. Kesän aikana sinne rakennetaan toinen rata-alue sekä varasto ja asiakastilat, minkä jälkeen sekä Rallycenteriin että uudelle alueelle mahtuu kaksi asiakasryhmää samaan aikaan.

Talven aikana on mukauduttu asiakkaiden toiveisiin ja muututtu tilannekohtaisesti idealla, että asiakkaan toiveisiin vastataan kykyjen mukaan. Takana on hyvä kausi, ja pientä kasvua on taas tullut. Yrityksen suurin asiakas on Porsche, jonka ajokoulujen lisäksi Rallycenterissä tehtiin talven aikana myös Bridgestonen ja Continentalin rengastestit. Muita asiakkaina olleita automerkkejä olivat tänä talvena Mitsubishi sekä Subaru, jonka puitteissa Armin Schwarz piti ralliajokoulua Veitservasassa ja jatkaa sitä myös ensi talvena.

rallycenter_Jani

– Meillä on hyvä henkilökunta, jonka kanssa olemme rakentaneet toimivat tekniikat sekä rata-alueiden että asiakasryhmien hoitamiseksi. Vahvuutenamme on into kehittää ja uudistua tarpeen mukaan. Isot asiakkaat tietävät, mitä tahtovat, ja rakennamme heille ohjelmat sekä ympäristön. Asiakastyytyväisyyden eteen pyritään tekemään kaikki, mitä se vaatii. Palaute asiakkailta onkin ollut hyvää, sanoo Rallycenterin isäntä Jani Ylipahkala.

Totuttuihin tapoihin ei kannata urautua

– Levillä on asiakaspalautteemme perusteella hyvät puitteet palvella vaativiakin asiakkaita. Palveluiden lisäksi meillä on täällä puhdas luonto sekä turvallinen ympäristö. Kehittämiseen kannattaa panostaa, on aina parempi pysyä kehityksen kärjessä kuin sen mukana. Mukautuminen asiakkaiden tarpeisiin vie yritystä eteenpäin, totuttuihin toimintatapoihin ei kannata urautua. Etenkin vaativat asiakkaat, kuten suuret yritykset, ovat valmiita maksamaan toiveiden toteuttamisesta ja arvostavat joustavuutta.

Kittilän lisääntyvän lentoliikenteen ansiosta Ylipahkalan odotukset ensi vuodelle ovat korkealla, sillä 90 % Rallycenterin asiakkaista on ulkomaalaisia. Tiedusteluja ensi talvelle on alkanut jo tulla. Jos Lapin talvimatkailu on sesonkipainotteista, Rallycenterissä asia korostuu, sillä talvitestit ja -ajokoulut ajoittuvat pääasiassa vuodenvaihteen ja maaliskuun lopun välille, minkä vuoksi harjoitusalueita tarvitaan lisää. Läpi talven pyörivät myös ohjelmapalvelut, joihin sisältyvät ice carting, funny carit, ralliautot sekä crossiautot.

Yrityksen suosituin ohjelmapalvelu on paketti, johon sisältyvät ralliautoilu, rallikyyditys, funny car- sekä crossiautoajelu. Asiakasryhmien koko vaihtelee 4–120 henkilön välillä, joskus asiakkaana voi olla yksikin henkilö. Rallycenter näkyy myös useissa Levin tapahtumissa läpi vuoden, Ylipahkalan näyttävät autostuntit hämmästyttävät niissä katsojia.

Timo Koivisto

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas