Levinyt!
 

Head Ski Rentistä laatuvarusteet vuokralle tai omaksi

14.11.2014

Menestysmerkkiä kansalle.
Levin talviurheiluvälineiden ja palveluiden valikoima sai marraskuun alussa hyvän lisän, kun Head Ski Rent & Racing Center/Sport Shop avattiin Torikujalle. Viime vuosina maailmancupissa menestysmerkiksi kohonneella Headilla on tarjota rinnekansalle niin sukset, kengät, kypärät, lasit kuin tekstiilitkin.
- Toiminta-ajatuksenamme on tarjota laadukkaita tuotteita rennon ja asiantuntevan palvelun kera. Kompaktissa ja viihtyisässä liikkeessä palveleekin henkilökunta, jolla on vuosien kokemus talviurheiluvarusteista, sanovat Head Sport Shopien esimies Saana Mäkelä ja myyntipäällikkö Mikko Korpinen.
- Tarvittaessa paikalle tulee lisäapua Ylläksen liikkeestä, ja ajoittain meillä vierailee myös Headin tallipäällikkö Jukka Markkanen, joka tuntee parhaiten kisalaskijoiden varusteet. Henkilökunta osaa neuvoa välineiden valinnassa, ja koska ne ovat oman talon tavaraa, he osaavat kertoa yksityiskohtaisesti niiden ominaisuuksista ja siitä, mitä ne merkitsevät mäessä.

Head avaus

Esa Valonen, Santtu Rasku, Mikko Korpinen ja Janne Hedlund osaavat neuvoa välineiden valinnassa ja virittämisessä huippukuntoon. Jannen poika Paavokin tietää, että lasketellessa kannattaa pukea kypärä päähän.

Kisalaskijoiden palvelut kaikkien ulottuvilla.
Head Ski Rent -vuokraamo tarjoaa huippukuntoiset välineet sekä harrastajille että eksperteille. Racing Center tuo kisalaskijoiden palvelut kaiken kansan ulottuville keskellä laskettelukeskusta.
Suksien hionnat onnistuvat päivän varoitusajalla, ja kanttien teroitukset saa myös käsin viimeisteltynä. Kanttikulmien säädöistä kannattaa kysyä neuvoa, jos suksien pidon kanssa on ongelmia.
- Kisavarusteiden lisäksi tarjolla on täydellinen monojen muokkaus, jossa pystytään tekemään monoon tilaa pullistamalla tai jyrsimällä sekä korottamaan ja hiomaan niiden pohjia. Laserilla tehtävä monokulmien säätö on palvelu, joka huolehtii, että lihakset eivät kipeydy laskiessa turhaan, lupaa Korpinen.
Headin omien tuotteiden lisäksi liikkeestä saa muitakin brändejä, kuten Bergansin, Oakleyn, Kjusin ja Haglöfsin tekstiilit, Oakleyn, Anonin, Smithin ja Markerin lasit sekä Exelin ja Lekin sauvat. Valikoimiin kuuluvat lumilaudat ja kengät, sekä Madshusin maastohiihtovälineet. Rinneloman tapahtumien tallentamiseen ovat Go Pron ja Sonyn kypäräkamerat sekä Samsungin, Nokian ja iPhonen puhelintarvikkeet.
Laskettelusuksien ostajat voivat testata menopelit ja saada testihinnan hyvityksenä ostohinnasta, eli ei tarvitse ostaa sikaa säkissä.
World Cup Levi -viikonloppuna voi tutustua liikkeeseen samalla, kun hakee perjantaina 14.11. klo 17.00 Ted Ligetyn ja Wendy Holdenerin nimikirjoitukset, kannattaa kysellä kilpalaskijoiden kuulumisia ennen Levin osakilpailua. Lisäksi viikonlopun aikana järjestetään arvontoja, joissa voi voittaa erilaisia tuotepalkintoja.
(Timo Koivisto)

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas