Levinyt!
 

Syvän etelän makuja voi maistella kohta Levilläkin

29.10.2014

Colorado Bar & Grill on kotimaan ravintolaelämässä jo kokenut tekijä, sillä taustayritys Unioninkadun keidas Oy avasi ensimmäisen ravintolansa Helsinkiin jo vuonna 1995. Yrityksen olivat silloin perustaneet Markus Selin, Jari Komulainen, Mato Valtonen ja Sakke Järvenpää. Vuonna 2006 osakeyhtiö siirtyi Sedu Koskiselle, jolta nykyiset omistajat ostivat koko yrityksen osakekannan viime vuoden marraskuussa.
- Helsingin lisäksi meillä on ravintola Rukalla, jonne tehtiin juuri viiden toimintavuoden jälkeen päivitystä. Levin Colorado Bar & Grill avautuu puolestaan 5. marraskuuta. Tänne oli tarkoitus laajentua vasta vuoden päästä, mutta sattumoisin tuli niin sopivaan aikaan liiketila tarjolle, että tilaisuuteen tartuttiin, kertoo toimitusjohtaja Jerry Hartman.
Levin ravintola sijoittuu aivan pelipaikalle, eturinteen juurelle Cantinan entisiin tiloihin.

Hyvä konsepti ja maailmalta loput.

Jerry Hartman sanoo ravintola-alalla jo kaiken olevan kertaalleen keksityn, joten Colorado noudattaa niin sisustuksessa kuin ruokafilosofiassaankin omaa yhdistelmäänsä maailman parhaista paloista. Idea on otettu kiinni, jos se tuntuu toimivan muuallakin.
Heinäkuussa allekirjoitettiin vuokrasopimus ja marraskuussa avataan, tuttu ravintolan rakentajatiimi remontoi tilioja tehokkaasti ja paikat ehtivät kuntoon.
Katutasoon tulee mukava pieni baari, jos joutuu odottelemaan vuoroaan ja vapaata pöytää. Tilaan on saatu ilmettä sijoittamalla osa pöydistä korotetulle lattiatasolle. Yläkerran sata asiakaspaikkaa sijoittuvat looseihin ja pienempiin pöytäkuntiin pääsalissa sekä kabinetissa. Alakerrassa on tilaa 50 asiakkaalle, ja pöydistä saadaan helposti rakennettua paikat myös isommalle seurueelle.
Koko ravintolan sisustus viittaa Villiin Länteen ja Meksikoon, alakerrassa voi melkein paukutella saluunan ovia, ja yläkerrassa voi paremman puutteessa vaihtaa sanasen pari vaikka puhvelinkallon kanssa.

colorado ville

Tex mexiä, cajunia, kreoliruokaa.

Coloradon listalta voi bongata monia hyviä herkkuja isosta lännestä ja USAn lounaisosista. On meheviä burgereita, oikeita pihvejä, tulisuutta, syvän etelän äyriäisiä, buffalon ja härän lihaa. Ja Lapissa kun ollaan, tulee mukaan pieni Lappi-osio Coloradon twistillä. Lista lupaa muun muassa savuporokeittoa, graavisiikaa ja poron ulkofilettä.
- Meillä ei jäykistellä ja ruokapuoli on kaikkineen rentoa, nälkäiseksi ei hevillä jää, sillä meillä annokset ovat aina runsaita. Hiihtolomille luultavimmin saadaan myös tänne burger-puffa, mutta siitä sitten enemmän myöhemmin.
Colorado Bar & Grillin Levin ravintolassa asiakkaista huolehtivat muun muassa ravintolapäällikkö Ville Markkanen, joka on viimeiset viisi vuotta vaikuttanut Rukalla saman yhtiön palveluksessa. Vuoropäälliköinä toimivat Mari Vasama, jolle Levi ja Ylläs ovat entuudestaan tuttuja seutuja, sekä Satu Vasama.
Cantinan entisiä keittiötiloja on laitettu uuteen uskoon, ja tilaa on rakennettu myös tilausruokapalveluille. Ninni Törmänen jatkaa nyt Colorado Cateringin vetäjänä. Levi Spiritin keitraukset ja muiden halukkaiden mökkiruokapalvelut toimivat siis edelleen. Täältä saa tilattua joko Coloradon tuotteita mökilleen ja tarjoiltua ne itse, tai kokonaisen fine dining -paketin, jolloin paremman ruuan seuraksi saa tarvittaessa myös tarjoilun ja kattaukset valmiina mökilleen.
(Jaspis)

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas