Levinyt!
 

Huikea treenielämys pääsiäislauantaina Hullu Poro Areenalla

17.03.2016

Valitse sopivimmat tai osallistu kaikkiin.

Levi Wellness Club ja Relax Center järjestävät Hullu Poro Areenalla 26.3. keväisen Levi Workout -treenipäivän, jossa päästään kuntoilemaan Suomen huippujen vetämänä tilavaan saliin, johon mahtuu helposti suurempikin määrä liikkujia. Eikä siinä vielä kaikki, Hullu Poro Areenan huikeat efektit valoineen, savuineen ja äänentoistojärjestelmineen tekevät päivästä todellisen kuntoiluelämyksen, jonka tähtiä ovat treenaajat itse.

Leviworkout

Neljä tuntia kestävä ohjelma tarjoaa 7 sessiota, tarjolla on kaikille sopivia tunteja tanssillisesta liikunnasta kunnon rääkkiin, jossa hiki virtaa. Jokainen voi valita mille tunneille haluaa osallistua, tapahtumapassilla voi tulla halutessaan vaikka kaikkiin harjoituksiin, sillä saa myös etuja paikallisista yrityksistä. 40 ensimmäisenä paikalle saapunutta treenaajaa saa lisäksi hyvinvointia ja puhtia sisältävän treenipussin. Tapahtumapassin hinta on 15 €, Levi Wellness Clubin jäsenille se maksaa tasan kympin.

Kauneutta ja energiaa Wellness Loungesta.

Relax Centerin Wellness Lounge tarjoaa päivän aikana Areenalla turvallista ja kivutonta CTN Pro White hampaiden valkaisuhoitoa sekä rentoutushoitoja. Kulmakarvatkin voi virittää treenin ohessa uuteen uskoon, myös hoitotuotteita on myynnissä päivän aikana erikoishinnoin. Smoothiebaarista saa kätevästi palauttavaa tai lisäenergiaa antavaa välipalaa, kahvitauon treenipäivän ohessa tarjoaa Coffee Break -uutuus, jossa proteiini on yhdistetty kahviin.

– Levi Workout on ensimmäinen suuri treenitapahtuma Lapissa NRJ Workoutin tapaan. Hullu Poro Areena tarjoaa sille upeat puitteet. Se sopii sekä miehille että naisille, joten ei muuta kuin ilmoittautumaan, salissa on sen verran kokoa, että mukaan mahtuu varmasti. Lippuja saa ennakkoon Levi Wellness Centeristä ja tapahtumapäivänä ovelta, sanovat Levi Workoutin puuhanaiset personal trainer Laura Peippo sekä harjoittelija Mira Sakselin Levi Wellness Clubilta.

Timo Koivisto

 

Levi Workout –ohjelma 26.3.

• 10.00 Dance Now - Elina Ahokas

• 10.30 BodyWeight - Laura Peippo

• 11.00 Pilates - Annaleena Anteroinen.

• 11.30 Tauko.

• 12.00 Cardio Bic - Laura Hakala.

• 12.30 Combat - Susanna Rantala

• 13.00 BootCamp Workout - Laura Peippo

• 13.30 BodyBalance - Annaleena Anteroinen.

 

 

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas