Levinyt!
 

Lappilaista voimaa sekä vastustuskykyä rinteisiin ja laduille

10.03.2016

Arctic Warriors kätevinä shotteina tai pullossa.

Lappilaiset yritykset esittelivät biotalouden Lapin alueverkostopäivien yhteydessä järjestetyillä minimessuilla omia tuotteitaan ja palveluitaan. Bongasin paikalta Katja Misikankaan esittelemässä Arctic Warriorsin tuotteita, jotka ovat ajankohtaisia, sillä lisäenergia ei ole pahitteeksi hiihtoladuilla ja rinteissä. Koska flunssakausi on jyllännyt tänä talvena voimakkaasti, vastustuskyvystäkään ei ole haittaa.

Arctic Warriorsin Puolustaja, Taistelija ja Energia ovat lappilaisista raaka-aineista tehtyjä tehopakkauksia, joita saa sekä kätevinä shotteina että pullotettuna. Ruusujuurta ja nokkosta sisältävä Taistelija sopii urheiluun ennen ja jälkeen suorituksen. Se parantaa stressinsietokykyä ja nopeuttaa palautumista myös silloin, kun edellinen ilta on venähtänyt pitkäksi.

Väinönputkea, maariantuoksuheinää ja nokkosta sisältävä Puolustaja taas antaa vastustuskykyä ja karkottaa flunssan. Se toimii myös lievittävänä ja desinfioivana luonnonyskänlääkkeenä. Energia-shotti on hunajan, ruusujuuren ja nokkosen yhdistelmä, luonnollinen energiageeli, joka kulkee kätevästi taskussa ja antaa nopeasti lisää boostia ladulla ja rinteessä, kun voimat hupenevat.

Yötön yö ja puhdas ilma antavat kasveille voimaa.

- Shotit kulkevat huomaamattomasti taskussa, joten kaiken varalta kannattaa napata lenkille muutama Energia-shotti, kun lähtee ulkoilemaan. Tuotteet valmistetaan Rovaniemellä, Narkauksen kylässä, ja niissä hyödynnetään jo kansanperinteessä tunnettuja lappilaisia voimakasveja, joiden teho on todistettu myös tieteellisesti.

- Lapin yötön yö ja puhdas ilma luovat hyvät olosuhteet voimakkaiden kasvien ja yrttien kasvulle. Ajatus niiden hyödyntämisestä kypsyi minulle muutama vuosi sitten, ja löysin partnereikseni Ilkka ja Tuija Kauppisen. Niinpä toimme markkinoille Arctic Warriors -tuotesarjan.

- Se on otettu innolla vastaan, meillä on jo yli 300 jälleenmyyjää ympäri Suomen, Leviltä tuotteitamme saa Levi Marketista ja Wellness Centeristä. Meillä on myös sosiaalisessa mediassa innokas faniryhmä, joten sieltä saa tietoa tuotteiden käyttökokemuksista.

Timo Koivisto

 

www.arcticwarriors.fi

 

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas