Levinyt!
 

Jan Alatalo laajensi toimintaansa kelkkasafareihin

18.02.2016

Huumoriheitto johti yrityskauppaan.

Vuosikymmenen vaihteessa Oulusta Leville muuttanut Jan Alatalo on kotoisin Pellon Turtolasta. Hänen yrityksensä Tunturi-Lapin Kiinteistöpalvelu pitää huolta monista Levin kiinteistöistä ja tekee myös rakennusten huoltoja sekä saneerauksia. Tälle talvelle mies laajensi toimenkuvaa ja ryhtyi kelkkasafariyrittäjäksi. Yrityksen nimi on Tokka Safaris, ja se toimii osoitteessa Leviraitti 13, Sirkan Kauppaa vastapäätä. Kelkkareitti lähtee suoraan pihasta, ja tankkauskin onnistuu kaupalla.

Tokka safaris

- Ala on aina kiinnostanut minua, olen innokas kelkkailija, se on ollut osa elämääni lapsesta saakka. Timo Suhonen pyöritti Empty Pocket Safareita samassa pihapiirissä kiinteistöhuoltoyritykseni kanssa, ja heitin hänelle viime talvena huumorilla kysymyksen, olisiko hänen yrityksensä myynnissä. Timo oli välittömästi hengessä mukana, ja vuoden päästä teimme kaupat, Alatalo sanoo.

- Kalustoon kuuluu 13 Polarista, pääosin ne ovat urheilullisia yksipaikkaisia kelkkoja, mutta myös touring-mallit meiltä saa halutessaan alleen. Päivitin osan kelkoista tälle kaudelle, ja tarkoituksena onkin pitää kalusto koko ajan hyväkuntoisena ja ajan hermolla.

Joustavaa ja personoitua palvelua.

Tavallisin tapa lähteä reitille Tokasta on kelkan vuokraus, mutta yritys järjestää myös ohjattuja safareita aina Kilpisjärvelle saakka. Valmiina pakettina voi varata esimerkiksi safarin taukoruokailuineen Pokkaan tai Kumputunturille, mutta toiveita kannattaa esittää, sillä retket räätälöidään mielellään asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Yhteistyökumppanien kanssa retken oheen voidaan järjestää myös monenlaista oheisohjelmaa.

- Pienenä yrityksenä olemme joustavia, joten voimme reagoida asiakkaiden toiveisiin niin safareita suunnitellessa kuin reitilläkin. Tavoitteena on tarjota kokonaisvaltainen safarielämys oheisohjelmineen ja luontoelämyksineen. Oppaana toimin pääosin itse, lisäksi kiinteistöhuoltoyrityksessäni on yksi ammattitaitoinen opas, ja kiireapua saan tarvittaessa yhteistyökumppaneilta, Jan sanoo.

Alatalo on ollut ikänsä asiakaspalvelutehtävissä ja tottunut reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hän harrastaa luonnossa liikkumista ja valokuvausta ja haluaa auttaa ihmisiä huomaamaan kelkkaillessa luonnon ilmiöitä ja asioita, joista hän on valmis myös kertomaan tarvittaessa.

- Niin kiire ei safarilla koskaan ole, ettei ehdittäisi pysähtyä tai poiketa suunnitellulta reitiltä, jos tarve vaatii. Levi on kasvava keskus, jonka asiakasmäärä on nousussa. Vaikka täällä on useita safariyrityksiä uskon, että täällä on tilaa myös meille. Pienenä toimijana haluan erottua muista joustavuudella ja henkilökohtaisella palvelulla.

Timo Koivisto

www.tokkasafaris.fi

Tokka Safaris Facebookissa.

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas